Copy

”Fedt” 

Flere end 50 institutioner benyttede sig i perioden januar-marts af muligheden for at deltage i en pilot, der gav institutionens studerende og ansatte mulighed for at få gratis adgang til e-avisen Zetland via mobilapp. 

Den efterfølgende evaluering af piloten, der blev gennemført som en spørgeskemaundersøgelse viser, at de studerende har været glade for den nemme adgang til at både at lytte og læse nyheder. 

”Det har været meget opløftende at læse de studerendes fritekstkommentarer i undersøgelsen” fortæller Dyveke Sijm, ansvarlig for den daglige drift af licensservicen. ””Fedt” er klar topscore blandt de tillægsord, de har valgt at beskrive deres oplevelse med. Vi er nu i fuld gang med at drøfte mulighederne for egentlig aftaleindgåelse med Zetland”. 

Institutioner, der er interesserede i at høre mere om den nu afsluttede pilot og dens evaluering kan skrive til ungli@kb.dk

Gratis adgang til lyd- og ebøger fra SAXO

Forsøg med adgang til studierelevant indhold via mobilapp fortsætter efter sommerferien, hvor institutioner kan få gratis adgang til lyd og e-bøger fra SAXO via SAXO Premium mobilapp. Forsøget kører indtil udgangen af året. 

Institutioner, der ønsker at høre mere om piloten kan skrive til ungli@kb.dk. Institutionens aftalekontaktperson kan foretage tilmelding i det licensadministrative system.  

Frist for tilmelding er 31.maj.

Servicewebinar 27.maj 10-11

Gennemgang af licensporteføljen og tilmeldingsprocedure: Hvad kan jeres institution tegne licens til for 2. halvår af 2021, og hvordan foretager I tilmelding? 
 
Bemærk: Registrering til webinar skal foretages med udgangspunkt i e-mail tilknyttet institution. 

Tilmeld dig webinaret her >> 


(Webinaret bliver ikke optaget).

Tilmeldingsrunde 2. halvår 2021 

Senest 31. maj kan institutionernes aftalekontaktpersoner se alle de licenser, det vil være muligt at tilmelde sig for 2. halvår af 2021, i det licensadministrative system. I kan dog allerede nu se priser og foretage tilmelding for langt de fleste. Frist for tilmelding er 18. juni. 

Licensservicens aktivitetskalender
Facebook
LinkedIn
Website
Email
Tidligere udsendte nyhedsbreve
Copyright © 2020 Det Kgl. Bibliotek.
Du har modtaget denne mail, da du har tilmeldt dig listen af modtagere af
Det Kgl. Biblioteks nyhedsbrev UNGLI

Det Kgl. Bibliotek
Søren Kirkegaards Plads 1
1219 København
Denmark

Tilføj os som kontaktperson i dit adressekartotek


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Det Kgl. Bibliotek, Nationalt Lånecenter · Søren Kirkegaards Plads 1 · København 1221 · Denmark