Copy

Historisk 1. aftale baseret på adgang via mobilapp

Efter en vellykket pilot i begyndelsen af året har Det Kgl. Bibliotek indgået aftale med lyd- og e-avisen Zetland om adgang for ungdomsuddannelsesinstitutionerne baseret på mobilapp. 

”Det er første gang, vi indgår en central rammeaftale for uddannelsesinstitutionerne, hvor den primære adgang til indholdet sker gennem en mobilapp.  Zetland formidler sin journalistik både som tekst og lyd. Evalueringen af vores pilot viste, at studerende har været så glade for den nemme, bekvemme mobilapp adgang, at de også har læst og lyttet til nyheder af ren og skær lyst.” fortæller chefkonsulent Dyveke Sijm, der står for KB’s samarbejde med Zetland på ungdomsuddannelsesområdet. 

Repræsentant i ungdomsuddannelsernes licensudvalg for Danske HF og VUC, uddannelsesleder Sebastian Munch Larsen fra HF og VUC Nord udtaler: "Aftalen med Zetland er utrolig vigtig for ungdomslicensernes udvalg af flere årsager. Dels er aftalen et udtryk for at læring anskues som et differentieret aspekt, da eleverne får mulighed for at supplere de nuværende muligheder med en app. Dette øger tilgængeligheden, da materialet kan tilgås på flere måder. Derudover indskriver det sig i en digital kontekst, hvor vores opgave, er at sikre et bredt udvalg af materiale og en optimal tilgængelighed, der b.la tager afsæt i den digitale udvikling og de muligheder der afstedkommer af dette”. 

Zetland direktør Tav Klitgaard supplerer: ”Zetland er sat i verden for at levere viden om verden på en måde, som passer ind i moderne menneskers liv. Vi laver hver dag engagerende, tankevækkende og inspirerende journalistik til og sammen med vores medlemmer, og vi har optur over, at vi nu kan tilbyde elever på landets ungdomsuddannelser at være med.” 

 

Institutioner kan tilmelde sig for 2. halvår af 2021 via det licensadministrative system.
Frist for tilmelding er 18. juni.
Licensservicens aktivitetskalender
Facebook
LinkedIn
Website
Email
Tidligere udsendte nyhedsbreve
Copyright © 2020 Det Kgl. Bibliotek.
Du har modtaget denne mail, da du har tilmeldt dig listen af modtagere af
Det Kgl. Biblioteks nyhedsbrev UNGLI

Det Kgl. Bibliotek
Søren Kirkegaards Plads 1
1219 København
Denmark

Tilføj os som kontaktperson i dit adressekartotek


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Det Kgl. Bibliotek, Nationalt Lånecenter · Søren Kirkegaards Plads 1 · København 1221 · Denmark