Copy

Nyheder om amerikansk politik

på dansk 

Fra 2022 kan institutioner, der benytter sig af Det Kgl. Biblioteks licensservice for ungdomsuddannelser, også tegne licens til produkterne kongressen.com og turisme.nu fra Willmore Group som er kommerciel partner for medierne. 

”Vi har igennem 2021 løbende udvidet vores udvalg af dansksprogede nyhedsprodukter. Det er især, hvad institutionerne efterspørger. Vi er sikre på, at der er interesse for nyheder på dansk om amerikansk politik, også når der ikke er præsidentvalg og er glade for nu også at kunne formidle licens til kongressen.com og også turisme.nu gennem vores licensservice” fortæller chefkonsulent Dyveke Sijm, ansvarlig for licensservicens daglige drift.

”I alle de år Kongressen.com har eksisteret, har både jeg og mine kolleger ofte stillet op til interviews når studerende har skrevet opgaver om USA, nøjagtig som vi har været på besøg på diverse skoler for at holde oplæg. Derfor glæder jeg mig meget over, at vi nu har lavet denne aftale, som forhåbentlig vil gøre at endnu flere studerende og undervisere rundt om i landet vil læse med og inkorporere vores produkter i USA-undervisningen,” siger chefredaktør på Kongressen.com, Anders Agner. 

Institutioner, som ønsker en gratis prøveadgang, kan skrive til Det Kgl. Bibliotek for at høre nærmere.

"Dansk turisme står midt i en ufattelig spændende brydningstid," siger Lars Bo Axelholm, redaktør og grundlægger af Turisme.nu "Det helt centrale spørgsmål er, hvordan vi får genopbygget turismen på en bæredygtig måde efter coronaen."

"Mange løsninger udspringer netop fra undervisningsinstitutionerne, se bare på den strøm af dygtige iværksættere, der præger udviklingen. Derfor glæder det mig, at landets undervisningsinstitutioner nu får mulighed for at læse med," siger Lars Bo Axelholm, redaktør på Turisme.nu 

Oplysninger om priser og betingelser for brug er tilgængelig allerede nu i det licensadministrative system. Der er både mulighed for at tegne årsabonnement og såkaldt ”projektlicens” af kortere varighed, dog mindst 6 måneder.

Institutioner, som ønsker en gratis prøveadgang, kan skrive til Det Kgl. Bibliotek for at høre nærmere.
Del nyhedsbrevet med din kollega Del nyhedsbrevet med din kollega
Nye læsere kan tilmelde sig her
Facebook
LinkedIn
Website
Email
Tidligere udsendte nyhedsbreve
Copyright © 2020 Det Kgl. Bibliotek.
Du har modtaget denne mail, da du har tilmeldt dig listen af modtagere af
Det Kgl. Biblioteks nyhedsbrev UNGLI

Det Kgl. Bibliotek
Søren Kirkegaards Plads 1
1219 København
Denmark

Tilføj os som kontaktperson i dit adressekartotek


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Det Kgl. Bibliotek, Nationalt Lånecenter · Søren Kirkegaards Plads 1 · København 1221 · Denmark