Copy

Tilmeldingsrunden er i gang

Frem til den 20. november kan ungdomsuddannelsesinstitutioner foretage tilmelding til licenser for kalenderåret 2023. Tilmelding foregår i det licensadministrative system. Alle institutioner tilmeldt licensservicen har modtaget besked om hvilke produkter, de kan tegne licens til.

Institutioner, der har spørgsmål eller interesse i gratis prøveadgang til tilbudte produkter, kan oprette en supportsag eller skrive til licensservicen.

Kontakt os

Servicewebinar om fake news


Hen over efteråret tilbyder en række forlag institutionerne mulighed for at lære tilbudte produkter bedre at kende gennem afholdelsen af webinarer. Licensservicen afholder desuden service webinarer. Bl.a. med en gennemgang af tilmeldingsproceduren.

Den fulde liste over efterårets planlagte forlags- og servicewebinarer kan downloades fra det licensadministrative system.  Næste webinar er:
 

FakeNewsLab – En digital platform til en digital tid – 25. okt., kl 10:00-10:30

Deltag i et webinar, hvor du vil blive introduceret til den nyeste, digitale undervisningsplatform i digital dannelse: www.fakenewslab.dk.

Her vil projektlederne bl.a. fortælle om platformens tilbud, der tæller omfattende undervisningsmateriale, et ungt, digitalt ambassadørskab, en kommende række af live-streamede samtaler – og ikke mindst om, hvorfor det er vigtigt, at den er gratis!
Platformen er tilrettelagt af Danmarks Biblioteksforening, Danmarks Nationalleksikon Lex.dk, Biblioteksvagten og FALIHOS med støtte fra Slots- og Kulturstyrelsen.

Tilmelding her
 

Det licensadministrative system

Nye forlags- og servicewebinarer

Del nyhedsbrevet med din kollega Del nyhedsbrevet med din kollega
Nye læsere kan tilmelde sig her
Facebook
LinkedIn
Website
Email
Tidligere udsendte nyhedsbreve
Copyright © 2020 Det Kgl. Bibliotek.
Du har modtaget denne mail, da du har tilmeldt dig listen af modtagere af
Det Kgl. Biblioteks nyhedsbrev UNGLI

Det Kgl. Bibliotek
Søren Kirkegaards Plads 1
1219 København
Denmark

Tilføj os som kontaktperson i dit adressekartotek


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Det Kgl. Bibliotek, Nationalt Lånecenter · Søren Kirkegaards Plads 1 · København 1221 · Denmark