Copy

Hvordan står det til med årets forhandlinger? 

”Det står godt til” fortæller chefkonsulent Dyveke Sijm, der er ansvarlig for den daglige drift af licensservicen. ”Langt de fleste aftaler for kalenderåret 2022 vil institutionerne kunne forny med ingen eller meget lave prisstigninger.  

Flere leverandører har desuden imødekommet institutionernes behov for lovligt at kunne dele en analog eller digital kopi af materiale, der indgår i en opgave med den censor, der skal vurdere opgaven”. 

Den formelle tilmeldingsrunde finder sted i det licensadministrative system i perioden 1.-21.november.

Betalingsfrie ydelser fra Det Kgl. Bibliotek 

Det Kgl. Bibliotek og centralbibliotekerne har lavet en fælles oversigt over, hvad organisationerne i fællesskab tilbyder af overbygningsprodukter og –services.  

Formålet med oversigten er at skabe et let tilgængeligt overblik over alle de forskellige materialer og services Det Kgl. Bibliotek og centralbibliotekerne tilbyder som en del af den nationale materialeoverbygning. 

De enkelte samlinger og services er beskrevet kort og præcis, og indeholder kun de allervigtigste elementer med en kort intro, søgning og navigation, tekniske krav, målgruppe og emneord. Til beskrivelserne er der links til formidling f.eks. eKurser eller PR materialer, samt link til selve materialet eller servicen. Endelig er der til alle beskrivelse tilknyttet kontaktoplysninger, som kan benyttes, hvis man har spørgsmål. 

Klik herunder, for at få et overblik over Det Kgl. Biblioteks portefølje af gratis overbygningsydelser, målrettet ungdomsuddannelserne.

Ydelser fra det Kgl. Bibliotek
Del nyhedsbrevet med din kollega Del nyhedsbrevet med din kollega
Nye læsere kan tilmelde sig her
Facebook
LinkedIn
Website
Email
Tidligere udsendte nyhedsbreve
Copyright © 2020 Det Kgl. Bibliotek.
Du har modtaget denne mail, da du har tilmeldt dig listen af modtagere af
Det Kgl. Biblioteks nyhedsbrev UNGLI

Det Kgl. Bibliotek
Søren Kirkegaards Plads 1
1219 København
Denmark

Tilføj os som kontaktperson i dit adressekartotek


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Det Kgl. Bibliotek, Nationalt Lånecenter · Søren Kirkegaards Plads 1 · København 1221 · Denmark