Copy
Beste Surlievrienden:
Kom gerust langs of mail het meeneem kerstmenu van je favoriete restaurant, of je zelf samengestelde feestmenu. We pairen dit met de bijpassende wijnen. Je kan ook gewoon even binnenspringen om flessen op te halen. Op basis van jouw smaakprofiel zoeken we de juiste wijnen. Dit kan op:
  • vrijdag van 16 tot 19u,
  • zaterdag van 14 tot 19u in de Wandelingstraat 5 te Leuven
  • dagelijks na telefonische afspraak in de Rijweg 151 Herent +32 496 664 434.
  • Vanaf 12 flessen of aankopen vanaf €150 leveren we aan huis in en rond Leuven.
Tijdens de eindejaarsperiode passen we onze openingsuren aan om jullie zo goed mogelijk te helpen met de keuze van je eigen wijnen, je geschenken voor familie, vrienden of zakenpartners. Binnenkort meer hierover!
 
Voor het pakket van de week hebben we onze inspiratie gehaald bij Collecapretta. Een ideale cadeautip of gewoon om jezelf te verwennen. We hebben een pakketje gemaakt van:
  • Olijfolie 750 ml. op basis van de 100% Morailo olijf: 2020 is kwantitatief en kwalitatief hoogstaand. Smeuig, intens, verfijnd, iets pikkant en mooi in de zuren. €25
  • Le Cese 2018, vlezige structuur, gefumeerd, frisse zuren, sappig fruit. Neus van venkel, kersen, viooltjes. In de mond rood fruit dat evolueert naar bosvruchten en zoete kers. De wijn wordt gedragen door een aangename aardse (truffel) zachte mineraliteit. Perfect te pairen met vleesgerechten. Een parel!  €20.50
  • Bianco Surlie 2018, wijn exclusief voor Surlie gemaakt op basis van de Moscato en Malvasia druif samen gevinifieerd. Half vol, droog, aromatisch, goed gestructureerd en fris. Een instapwijn met alle kenmerken van een natuurwijn afkomstig van een topdomein: artisanaal, mineraal, minimale chemische en mechanische interventies, maar vooral lekker als aperitief, bij vegetarische en kaasgerechten. €18.50
Dit pakketje wordt jullie aangeboden voor € 64 in een geschenkbox.
Wij verwachten heel binnenkort de nieuwe jaargangen van: 5 Campi, Barbacàn en jawel, waar we reeds zolang op wachten en nieuw in ons gamma, de wijnen van: “Il maestro” Vittorio Graziano, uit Emilia Romagna.

Vanaf volgende week sturen we jullie het overzicht van onze feestpakketjes en doen we een aantal aanbevelingen omtrent wine-food pairing.             
Tot snel,

Carolina en Marc 
Contact:
Facebook
Link
Website
Email


U kan steeds uw voorkeuren bijwerken of uzelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp