Copy
 
Bekijk deze e-mail in je browser
 
     
         
 

Hallo <<Voornaam>>,

Websols gemist deze zomer? Binnenkort kan je ons niet missen...
En dan is het laatste kwartaal van 2016 ook nog van start gegaan. Dus wil je in 2017 weer professioneel voor de dag komen met een moderne website? Dan is dit een goed moment daarmee te beginnen. Interessant voor jou of jouw relaties?

 
     
 

Websites


   
 

Webshops


   
 

Nieuwsbrieven


   
 
 


Recent opgeleverd: Van Straaten


Je wilt het publiek inspireren tijdens een event. Shoppers activeren in de winkel. Jouw merk in de spotlights zetten en klanten een belevenis bieden. Dan zijn de mogelijkheden voor printtoepassingen bij Van Straaten eindeloos. Benieuwd wat wij voor Van Straaten hebben gebouwd, kijk dan op www.vanstraaten.com.
 
     
 


Hotjar, wat doen bezoekers op jouw website


Met Google Analytics krijg je veel informatie over de bezoeken op jouw website. Maar Hotjar laat ook het gedrag van de bezoeker zien. Met zogenaamde heatmaps visualiseren ze de clicks en scrolls. Het gedrag wordt zelfs opgenomen, zodat je de bewegingen van de cursor van een bezoeker kunt volgen. Benieuwd wat wij weten over jouw gedrag op onze website?
 
     
 


En wat ons ook bezighield

.shop domeinnaam registreren
Heb je een webshop? Dan kan je vanaf 26 september via ons een .shop domeinnaam registreren. Neem snel contact op voordat jouw domeinnaam al is geregistreerd!!

Teksten waarmee je hoger in de zoekresultaten komt
Zijn er woorden of woordcombinaties waar je op wilt worden gevonden? Dan helpen deze tips jouw website hoger in de zoekresultaten te plaatsen.

Hoe word je online gevonden, gelezen en geliked?
Het aankoopproces vindt vooral online plaats. Jouw website wordt dus gebruikt voor de aankoopbeslissing. Zorg dus dat de doelgroep content vindt die echt nodig is in het koopproces.
 
     
 


Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op, we komen graag langs om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Een fijne dag nog,
Team Websols