Copy
 
Bekijk deze e-mail in je browser
 
     
         
 

Hi <<Voornaam>>,

De afgelopen jaren hebben we veel aandacht besteed aan innovatie. Met software, zoals WordPress, Drupal en Magento voor het beheren van websites en webshops. Anderzijds met weboplossingen die jouw werk eenvoudiger maken, zoals:

 
     
 
Websites

Websites

Bezoekers die na inloggen, handboeken, checklisten en voorbeeldbrieven downloaden
   
 
Apps

Apps

Collega's die met een app foto's maken en projecten aanmelden ter publicatie op de website
   
 
Koppelingen

Koppelingen

De HR manager die vacatures op de website publiceert met zijn software voor werving en selectie
   
 
 

Denk dus niet alleen aan het laten maken van een website, maar ook aan webshops, apps en koppelingen met bedrijfssoftware. Wij zorgen dat het online werkt, zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Hoe kunnen we jou helpen bij je werk?
 


 
     
 

Recent opgeleverd: Uit Holland
Al het moois komt UIT HOLLAND. Dus als je op zoekt bent naar een opvallende stand of passend interieur dan moet je bij Uit Holland zijn. Benieuwd wat ze hebben gemaakt en wat wij voor Uit Holland hebben gemaakt? Kijk dan op www.uitholland.eu.
 
 
     
 

Voice Search: zoeken zonder toetsenbord?


Vorig jaar zei Google CEO Sundar Pichai al dat 20% van de zoekopdrachten wordt ingesproken en het gebruik neemt toe. Tijd om daar langzamerhand je zoekmachineoptimalisatie op aan te passen.

De gesproken zoekopdracht: "Wie zijn de beste webbouwers in Vianen?" moet leiden naar de website waar wordt gesproken over de beste webbouwers in Vianen. Klantbeoordelingen zijn dan nuttig. En gebruik FAQs met vragen die ook worden gesteld bij gesproken zoekopdrachten. Wil je weten hoe we jouw website kunnen voorbereiden op Voice Search?


 


 
     
 

En wat ons ook bezig hield

 

Is jouw e-mail wel mobielvriendelijk?
E-mail wordt meer op een mobiel dan op een desktop geopend en er wordt ook meer op doorgeklikt. Zorg dus dat je nieuwsbrief goed leesbaar is op mobiel. Wij kunnen je helpen bij mobielvriendelijke nieuwsbrieven…

Opvallen in de Google zoekresultaten met Emojis 😜
De Emojis zijn terug in de Google zoekresultaten 👍, maar wel als ze relevant, nuttig en leuk zijn. Als je snel reageert, ben je nu nog een van de eerste en zal je zeker opvallen tussen alle zoekresultaten die alleen maar tekst bevatten 🙌. Hulp nodig?

8 op de 10 bedrijfssites onveilig, en die van jou?    
Website bezoekers vullen vaak privacy gevoelige informatie in, zoals een naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Deze informatie wordt dan onversleuteld verstuurd en kan door kwaadwillenden worden onderschept. De wet schrijft voor persoonsgegevens goed te beveiligen en dus is een SSL certificaat noodzakelijk. Daar helpen wij je bij!!
 


 
     
 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op, we komen graag langs om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Vriendelijke groet, Team Websols