Copy
 
Bekijk deze e-mail in je browser
 
     
         
 

Hallo <<Voornaam>>,
 

Ons thema voor 2016: de diensten verder uitbreiden. Dat begint met het informeren van onze klanten over die diensten. En hoe doet een webbureau dat? Met een nieuwsbrief natuurlijk!!
 

Er gebeurt veel wat ook interessant voor jou kan zijn. Zo doen we nu veel projecten met de populairste content management systemen. Misschien interessant voor jou of jouw relaties?

 
     
 

Websites


   
 

Webshops
 

   
 

Nieuwsbrieven
 

   
 
 

 

Nuttige uitbreidingen
 

Toepasselijke iconen met Font Awesome

Het is je misschien wel 'ns opgevallen: een website met iconen die de tekst ondersteunen en je website aantrekkelijker maken. Onze WordPress en Drupal gebruikers werken al langer met de iconen van Font Awesome en voor de TYPO3 gebruikers kunnen we deze uitbreiding ook bieden. Wil je weten hoe jouw website er dan uit ziet met Font Awesome?
 

Zopim, live chat software

Bellen klanten je regelmatig met vragen of sturen ze e-mails? Je kan ze ook ontmoeten op jouw website met de live chat software van Zopim. Je krijgt zelfs realtime te zien wie je website bezoekt. En je hoeft dan niet te wachten tot diegene jouw benadert, want je kan ze zelf al een vraag stellen... Benieuwd hoe Zopim werkt?
 


 

Wat ons bezighield
 

Google start met Accelerated Mobile Pages
Laat bij ons een webpagina maken volgens de Accelerated Mobile Pages code, zodat jouw website nog meer opvalt in de mobiele zoekresultaten.
 

Welke wachtwoorden moet je zeker niet gebruiken
Gebruik minimaal 12 karakters, verschillende wachtwoorden voor verschillende websites en een password manager.
 

Veiligheidsrisico’s minimaliseren met Internet Explorer 11
Microsoft stopt de ondersteuning van oudere versies van Internet Explorer. Alleen versie 11 krijgt nog beveiligingsupdates en technische ondersteuning.
 


 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op, we komen graag langs om samen te kijken naar de mogelijkheden.