Copy
 
Bekijk deze e-mail in je browser
 
     
         
 

Hallo <<Voornaam>>,
Ons thema voor 2016: de diensten verder uitbreiden. Dat begint met het informeren van onze klanten over die diensten. En hoe doet een webbureau dat? Met een nieuwsbrief natuurlijk!!

We ondersteunen onze klanten bijvoorbeeld met content management. We publiceren artikelen, versturen nieuwsbrieven, verzorgen zoekmachine optimalisatie en Adwords campagnes. Gedurende het hele jaar, maar ook als helpende hand tijdens de zomerperiode. Interessant voor jou of jouw relaties?

 
     
 

Websites


   
 

Webshops


   
 

Nieuwsbrieven


   
 
 


Recent opgeleverd: The Ocean Cleanup


Plastic afval in de oceanen opruimen, het project van Boyan Slat, maakt weer een stap vooruit. Met het eerste prototype wordt sinds kort getest op de Noordzee. En na drie jaar trouwe dienst is ook de nieuwe website gelanceerd voor The Ocean Cleanup. Mocht jij ook iets voor het project willen betekenen, kijk dan op www.theoceancleanup.com.
 
     
 


Leadfeeder, wie bezoekt je website en wat doet hij daar


Met Leadfeeder ontdek je welke bedrijven je website bezoeken, maar je ziet ook welke pagina's ze hebben bezocht. Dat levert sales leads op en als bestaande klanten je website hebben bezocht, levert dat interessante informatie op om eens bij te praten. Benieuwd wat wij weten over jouw gedrag op onze website?
 
     
 


En wat ons ook bezighield

Nieuwsbrieven anno 2016
Uit onderzoek blijkt dat e-mail nieuwsbrieven nog steeds zeer nuttig zijn. Hoe maak je daar anno 2016 gebruik van? Met de juiste titels, teksten en timing, maar er is meer…

Hoe maak je jouw website interessant?
Kijk dan maar ‘ns naar de trending topics op sociale media, nieuwssites en zoekmachines. Online kan je talloze ideeën opdoen en vergeet niet je ingevingen meteen vast te leggen met bijvoorbeeld Google Keep.
 
     
 


Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op, we komen graag langs om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Een fijne zomervakantie,
Team Websols