Copy
 
Bekijk deze e-mail in je browser
 
     
         
 

Hi <<Voornaam>>,

Allereerst bedankt voor de fijne samenwerking in 2016!!
Het was weer een succesvol jaar met enthousiaste opdrachtgevers, fantastische partners en leveranciers waar we op kunnen bouwen.

Er is in 2016 weer veel gebeurd:

 
 
     
 

Recent opgeleverd: Living on the Côte d'Azur



Het eerste aanspreekpunt voor een woning aan de Côte d'Azur. Met nieuwbouw projecten van alle grote ontwikkelaars en bestaande bouw van een selecte groep lokale makelaars. Maar er is veel meer te beleven...
Benieuwd wat wij voor Living on the Côte d'Azur hebben gebouwd, kijk dan op www.livingonthecotedazur.com.
 
 
     
 

Google Trends: hulp bij het schrijven van webteksten


Weet je welke zoektermen belangrijk zijn voor jouw organisatie (in onderstaand voorbeeld is gekozen voor "website laten maken")? Dan maakt Google Trends de populariteit van de zoekterm inzichtelijk, maar ze geven ook gerelateerde zoekopdrachten. Zelfs als je dat wilt weten voor een regio en periode. Zo schrijf je webteksten die aansluiten op de vraag van bezoekers. Benieuwd wat wij nog meer kunnen vertellen over succesvolle woorden voor jouw site?

 


 
     
 

En wat ons ook bezig hield


Niet alle huisartsen beveiligen persoonsgegevens
Zo vragen webformulieren voor bijvoorbeeld inschrijving en herhaalrecepten om privacygevoelige en medische informatie. Eigenlijk geldt voor alle sites met formulieren zonder beveiligde https-verbinding dat informatie open en bloot over het internet wordt verstuurd en kwaadwillenden eenvoudig identiteitsfraude kunnen plegen.

Beveilig jouw website
Is jouw website niet voorzien van een SSL certificaat dan kunnen bezoekers vanaf januari 2017 een waarschuwing krijgen dat de pagina onveilig is.
 


 
     
 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in 2017? Neem dan contact op, we komen graag langs om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Namens Team Websols