Copy
Nieuwsbrief maart 2017
In deze nieuwsbrief
 • Vanuit het bestuur
 • SAVE THE DATE 
  Bedrijventoernooi
  VIVES avond bij Shoeby

  Viva las VIVES
 • School moves volley 
 • Nevobonieuws
 • VIVES in een nieuw jasje! 
 • Klusser gezocht! 

Vanuit het bestuur
Er zijn in dit lustrumjaar al vele activiteiten georganiseerd door de jubileumcommissie die allemaal een groot succes waren. De klap op de vuurpijl komt natuurlijk nog! Op 22 april volgt het grote jubileumfeest. Dat mag je natuurlijk niet missen! De kaarten zijn inmiddels te koop bij de bar.

Huldiging kampioenen
Het einde van het seizoen komt al weer heel erg dichtbij en er zijn weer een aantal teams die op kampioenskoers liggen. Daarom is er vanuit het bestuur nagedacht over de huldiging van de kampioenen. Er is besloten dat de jeugdteams die op de laatste thuisspeeldag kampioen worden of al zijn, op 8 april om 12 uur allemaal tegelijk gehuldigd worden. Seniorenteams die op die dag kampioen worden of al zijn, worden om 18:00 uur gehuldigd. Teams die het nog spannend houden tot de laatste competitiedag worden aan het begin van het jubileumfeest gehuldigd.
 
Algemene ledenvergadering
Op 17 mei om 20:00 uur zal de algemene ledenvergadering van dit voorjaar plaatsvinden. De gemoderniseerde statuten en het huishoudelijk reglement zullen op die ALV worden voorgelegd. Het is duidelijk geworden dat er een aantal aanpassingen nodig zijn om een moderne vereniging te blijven. Daarom nodigen wij jullie graag uit om aanwezig te zijn. Een ander aspect waarover het bestuur graag met jullie van gedachten over wilt wisselen is de groei van de vereniging. Er is nog steeds een gestage groei wat vooral problemen met de zaalruimte met zich mee gaat brengen. Hier willen we graag met jullie over sparren.

SAVE THE DATE 
VIVES avond bij Shoeby IJsselstein!
Speciaal voor jou op dinsdag 28 maart: 
- Een VIP ontvangst 
- Genieten van bubbles & bites
- 10% korting op dames-, heren- en kidscollectie op vertoon/aanvraag van een Shoeby Card
- 10% van de omzet voor VIVES 

Heb jij zin in een exclusief avondje shoppen in jouw favoriete winkel? Een heerlijk glaasje bubbels, lekkere hapjes en persoonlijk stylingadvies? Kom dan as. dinsdag 28 maart tussen 19.00-21.00 naar Shoeby IJsselstein! Shoeby schenkt 10% van de opbrengst van deze avond aan VIVES!

Bedrijventoernooi 
VIVES organiseert op vrijdagavond 19 mei 2016 van 19.00 uur tot 23.00 uur voor de 24e keer een bedrijvenvolleybaltoernooi in sporthal “ IJsselhal” te IJsselstein. Uit de vele positieve reacties van de afgelopen jaren blijkt dat er bij bedrijven behoefte is aan een avond sporten met collega’s.

Nu al zin om gezellig samen met collega’s een avond te volleyballen? Geef je op!
Download het formulier op de website en stuur het volledig ingevuld naar: bedrijventoernooi@vives-volleybal.nl

School moves volley 
Vives organiseert, vanaf 6 maart, gedurende 6 weken een scholenvolleybalprogramma waarin het Cool Moves Volley en Smashball wordt aangeboden aan alle basisscholen. Tijdens clinics op school maken kinderen tussen de negen en twaalf jaar kennis met de basistechnieken van het volley. Vives gaat naar alle scholen toe, waar zij meerdere clinics verzorgen.

De inschrijving door scholen voor de clinic’s was overweldigend. 44 groepen van 8 scholen krijgen 2 maal een clinic. Toine, Martha, Frank en Soraya zijn inmiddels te vinden bij de verschillende gymlessen. De groepen die meegedaan hebben, reageren zonder uitzondering heel enthousiast! De kinderen doen fanatiek mee met de oefeningen op techniek en spelvormen. Er hebben zich zelfs al kinderen aangemeld voor de gratis proeftrainingen bij de mini’s.

Na afronding van de clinics wordt er op woensdagmiddag 19 april bij Vives in de IJsselhal een gaaf School Moves Volley toernooi georganiseerd. 
Nevobo Nieuws
Ook dit jaar zijn er weer veel leuke volleybal evenementen, zowel voor de Jeugd (EK onder de 18 jaar) en de Oranje Volleybal Mannen en Dames teams kun je ook in actie zien in de komende maanden.
Als je het leuk vindt om te gaan kijken kun je kaarten bestelen via:  www.volleybal.nl/tickets

Volleybal kalender voor de komende maanden:
Datum Team Evenement
01-09 april Jeugd Oranje meisjes EK <18, meisjes
12 mei Oranje volleybalmannen Oefeninterland
13 mei Oranje volleybalmannen Oefeninterland
23-25 mei Oranje volleybalmannen WKK / Heren
26 mei Oranje volleybaldames Oefeninterland
27 mei Oranje volleybaldames Oefeninterland
27-28 mei Oranje volleybalmannen WKK / Heren
15 juni Beach Team Nederland (BTN) World Tour Beachvolleyball
16-18 juni BTN / Oranje volleybalmannen World Tour / World League 
7-9 juli Oranje volleybaldames World Grand Prix
18-19 augustus Oranje volleybalmannen Oefeninterlands
1 oktober Landskampioen vs bekerwinnaar Supercup
Nieuwe trainingspakken en wedstrijdshirts voor VIVES
Zoals je wellicht al is opgevallen speelt Heren 1 sinds dit seizoen in een nieuw shirt. Qua kleurstelling is het niet te onderscheiden van het “oude” shirt maar het is gemaakt van een ander materiaal (Coolmax). De ervaringen met dit shirt zijn erg goed. Het materiaal is kleur- en vormvaster dan het oude en de spelers zijn  enthousiast over het materiaal. Er is besloten dat we als vereniging langzamerhand over zullen gaan. Omdat de kleurstelling van de shirts exact hetzelfde is, kan de overgang heel geleidelijk plaats vinden.

Op dit moment is er nog een beperkte voorraad van het katoenen shirt bij de leverancier, maar er zullen geen nieuwe op voorraad genomen worden. Mocht je aan een nieuw shirt toe zijn en de voorkeur geven aan een katoenen, ga dan snel de site van volleybal direct (https://www.volleybaldirect.nl/Vives) en bestel er een (op=op). Je krijgt als VIVES lid extra korting! 

Ook het trainingspak wordt vernieuwd. Het VIVES trainingspak is door de leverancier uit de collectie genomen en daardoor niet meer verkrijgbaar. Er wordt door een vertegenwoordiging van de leden een opvolger uitgezocht. Meer informatie volgt!

Kijk voor meer informatie (o.a. de korting op de wedstrijdshirts) op de website
Klusser gezocht !
Afgelopen maand hebben we met de gemeente gesproken over het plaatsen van een extra kast in de IJsselhal achter in het materiaalhok. Het is akkoord van de gemeente om daar een extra rode kast te maken (bovenop de kamp-kast).

Nu is onze vraag wie ons daarbij kan helpen. Wellicht kan één van onze leden of eventueel kunnen ouders van leden iets voor VIVES betekenen?
Stuur een mail naar pr@vives-volleybal.nl 

Facebook

Ken jij de Facebook-pagina van VIVES al? Via dit kanaal blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en leuke foto’s. Ook alles omtrent VIVES 55 jaar is hier te bekijken!
Like de pagina en volg je vereniging op de voet! https://www.facebook.com/vives.volleybal
Copyright © 2017 Vives IJsselstein, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vives IJsselstein · Oranje Nassaulaan, IJsselstein, The Netherlands · IJsselstein, UT 3402 CS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp