Copy
Welkom beste Diggieaan - Diggie ziet jou (en je partner en (klein)kinderen) graag terug tijdens het weekend van 31 augustus en 1 september 
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser

DIGGIE VIERT DE DIGGIEANEN! VIER JIJ MEE?

Op zaterdag 31 augustus om 16u nodigen we jou graag uit voor de (oud-)Diggieaan receptie, waar (oud-)vrijwilligers en -medewerkers getrakteerd worden op een hapje en een drankje, een streepje muziek en Diggieherinneringen.
Doorheen de jaren hebben ontzettend veel personen bijgedragen aan het Diggieproject en wat zijn we trots op dat grote netwerk van Diggieanen. Het lijkt ons een perfecte gelegenheid om elkaar opnieuw te ontmoeten.

Concreet programma van de receptie:
 • Je bent van harte uitgenodigd om 16u op onze Diggieweide voor de receptie.
 • Er wordt een streepje muziek voorzien door Diggietalis, daarnaast zullen er Diggieverhalen en herinneringen gedeeld worden.
 • De innerlijke mens moet ook gevoed worden met een hapje en een drankje.
 • We maken een Diggie-fotomuur, heb jij nog oude foto's of herinneringen? Breng ze mee en we vullen ons collectief geheugen samen aan.
We zijn ervan overtuigd dat tussen de mazen van het Diggie-archief er regelmatig iemand van tussenuit verdwijnt, dus ken jij nog (oud)-vrijwilligers of medewerkers, spread the word
Druk deze mail gerust af - deel hem met iedereen die jij nog kent uit jouw Diggietijd.

Zin om te komen?  Schrijf je dan hier in tegen 27 augustus. Neem gerust je partner en (klein)kinderen mee.

 

8 REDENEN OM TE BLIJVEN PLAKKEN

De (oud-)vrijwilligers receptie is de feestelijke aftrap van het Diggiefeest 2019. Diggie blaast namelijk 45 kaarsjes uit en dat vraagt een spetterend feest. Naast de vrijwilligersreceptie hebben we nog heel wat meer in petto. Hieronder vind je het programma in geuren en kleuren.
 1. De unieke locatie en sfeer! Zeker als de zon langzaam ondergaat en de kinderen nog een laatste geitje gaan knuffelen en jij toekijkt met een Diggieaantje of appelsapje in de hand...
 2. Eten en drinken uit de streek: een ijsje van de Kaashoeve (Everbeek) of een Diggieaantje 45 jaar, speciaal gebrouwen ter ere van dit jubileumjaar.
 3. De 6e editie van de Diggiequiz. Deze algemene kennisquiz heeft 11 rondes, afgewisseld met 2 pauzes. Een team bestaat uit maximum 5 personen. Voor quizploegen wordt er ook een heerlijke maaltijd aangeboden alvorens de quiz van start gaat. Verzamel alvast je ploeg en schrijf je hier in.
 4. Verhalen van Marc De Bel, al om 17u15 kan je gaan luisteren naar deze bekende kinderboekenschrijver.
 5. Diggietonen: op het Diggiefeest komt er muziek uit alle hoeken en kanten, die doet wegdromen, genieten en swingen. Jong talent krijgt doorheen het ganse weekend een plaatsje op de Diggieweide.
 6. Spelen, spelen, spelen. Het speeldorp neemt de weide over. Geen hoekje zal onbespeeld blijven!
 7. Een mogelijkheid tot overnachting voor zij blijven plakken door de zalige sfeer. Of zich lieten verleiden tot de laat-avond verhalen van Compagnie Collage. 
 8. Een mogelijkheid tot terugkeren op zondag voor meer bands, meer spelen, meer lekker eten met de (h)eerlijke BBQ. Kaarten kun je hier bestellen tot en met 15 augustus. 
ONTDEK HET VOLLEDIGE PROGRAMMA
DROOM WEG BIJ DE FOTO'S VAN VORIG JAAR
Volg ons op Facebook
Volg ons op YouTube
Naar onze website
Email
Het Diggiefeest is overal terug te vinden op sociale media, onder de hashtag #DF19.
Ontdek ons Facebook-evenement, ons Youtube-kanaal en onze website

Copyright © 2019 Diggie vzw, All rights reserved.


Aanpassen hoe je onze nieuwsbrief krijgt?
Je kan je gegevens bijwerken of deze nieuwsbrief niet meer ontvangen.
Email Marketing Powered by Mailchimp