Copy
View this email in your browser

Het is weer tijd voor een update!

Er is heel veel nieuws te vertellen; je leest het in deze update. Je mag de nieuwsbrief uiteraard ook delen met jouw netwerk!

Binnenkort gaan wij onze aangesloten organisaties benaderen om deel te nemen aan een bijzondere activiteit waarbij vrouwen van verschillende generaties met elkaar in gesprek gaan. Deze bijeenkomsten vinden plaats op diverse plekken in Overijssel. Ben je geinteresseerd en wil je meer weten? Bel dan 038-4219311 of mail: info@vrouwenplatformcarree.nl

Nieuwe medewerkers
Wij hebben afscheid genomen van Laura van Egteren maar heten Hatice Kuzuker en Miranda Bosman van harte welkom in onze organisatie.
Lees meer
Carreetube..
Een nieuw intiatief van de medewerkers: Carree vlogt. Het is allemaal te bekijken op ons Youtube kanaal maar ook op onze Facebookpagina
Naar Youtube
Meisjes uit Zwolle:
Dankzij de sponsoractie van de Soroptimisten Zwolle kunnen wij ons project in Zwolle uitbreiden. Meisjes die wel even een steuntje kunnen gebruiken kunnen zich aanmelden bij Helene
Waar waren wij op Internationale Vrouwendag?
Dinsdag 08 maart was het Internationale Vrouwendag en de vrouwen van Carree hebben een aantal activiteiten bezocht
Hier waren wij
Minister Bussemaker
lichtte tijdens het side event Violence Against Women and Girls de samenhang toe tussen economische onafhankelijkheid en huiselijk geweld.
Lees meer
Kennismaken?
In voor een samenwerking? Kunnen wij iets voor elkaar betekenen?
Bel gerust eens met één van onze medewerkers: 
038-4219311
Wij zoeken jou!
Het Vrouwenplatform Carree zoekt ouderenadviseurs voor het project Lang zult U Wonen én vrouwelijke voorlichters voor het primair onderwijs voor het project Eigen Kracht Werkt. Delen mag!
Bekijk de vacatures
Coaches De Nieuwe Toekomst
Het Vrouwenplatform Carree zoekt coaches voor het project De Nieuwe Toekomst, Zwolle.
 
Bekijk de vacature
Taalwandelingen
Hou je ook zo van het bos, ben je taalmaatje? Organiseer dan eens een taalwandeling! Carolien kan je er van alles over vertellen!
 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp