Copy
View this email in your browser

Carree wenst u een mooi en gezond 2016

Via deze weg willen bestuur en medewerkers van het Vrouwenplatform Carree iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het prachtige jaar 2015. Samen zetten wij de schouders onder het nieuwe jaar met bestaande en nieuwe projecten.

Een nieuwe actie van de Soroptimisten Zwolle ten gunste van het project Vrouwen coachen Meiden: op 30 januari geeft de kunstenaar Ans Markus een lezing in Museum De fundatie te Zwolle. Wilt u er bij zijn?
Lees dan hier verder.
Het project wijs mij de ingang van het Bos zal ook in 2016 doorlopen. Binnenkort leest u waar bijeenkomsten en wandelingen worden georganiseerd. 
Wilt u zelf een wandeling organiseren? Neemt u dan contact op met Carolien Venhuizen: 06-44993751

 
Een succes wat wij u niet willen onthouden: een deelneemster aan het project De Nieuwe Toekomst Zwolle heeft intern een opleiding gevolgd bij Scania en is inmiddels fulltime aan de slag bij dit bedrijf. Scania is overigens een van de dealmakers binnen het project Kracht on tour.


Meer successen zijn hier te lezen.
Op donderdag -07 januari vindt de afsluitende bijeenkomst van het project De Nieuwe Toekomst in Enschede plaats.

Wij wensen alle deelneemsters een mooie nieuwe toekomst!
Een nieuw project gaat van start: Eigen Kracht Werkt!
Met dit project willen wij in kaart brengen waar de behoefte ligt bij werkgevers als het gaat om deskundigheid van medewerkers.

Meer informatie over dit project leest u binnenkort op de website maar u kunt natuurlijk ook bellen met Carolien Venhuizen: 06-44993751
Wij zijn trots op het succes van het project Vrouwen coachen Meiden: komend jaar zullen wij een record aantal koppelingen gaan realiseren!
Copyright © 2016 Vrouwenplatform Carree, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp