Hyvää Uutta Vuotta!
Tammikuu on yleinen alennusmyyntien kuukausi. Kun on tarkkana, tekee varmasti hyviä löytöjä yleisistä alennusmyynneistä. Me puolestamme etsimme Sinulle alennuksia sellaisista tuotteista ja palveluista, jotka eivät yleensä ole alennusmyynneissä, tai jos ovat, niin saat jäsenetua myös alennetustakin tuotteesta. Kannattaa aina tarkistaa alennusten todenperäisyys, esimerkiksi yleiset optikkoliikkeiden tarjoukset voivat olla melko mutkikkaitakin ja lasien laaduissa saattaa olla eroja. Kumppanimme Silmäasema on luvannut tarjota aitoja jäsenetuja. Palvelun alusta asti mukana ollut K1 Katsastus on laajentanut edun nettihintoihin ja jo muutoin alennettuja hintoja koskevaksi. Hieno homma! Kannattaa myös kilpailuttaa nykyiset sähkösopimukset Vattenfallin Jäsenedut-sopimuksella.
Lehtieduista vastaa Lehtikuningas jonka lehtivalikoima on todella laaja sisältäen kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä.

Neste on suomalainen yhtiö, jolla on tutkitusti parasta polttonestettä. Hypo-Jäsenedut-MarterCard luottokortti on oiva kakkoskortti maltillisella korolla, sopii hyvin normaalin palkkapankin seuraksi.

Kaiken kaikkiaan: käyttämällä ammattiliittosi ja Jäsenedut.fi-etuja, vaikkapa vain pakollisissa menoissa, voit säästää vuotuisen jäsenmaksusi verran arvokkaita euroja. Se kannattaa!

Tykkää meistä myös Facebook-sivuillamme, Kiitos!

Vinkki: käy ensin kirjautumassa jäsenedut.fi sivulle ja selaa vasta sen jälkeen kirjettä.

 
Pohjolan Design-Talo myöntää Design-talon ostajalle 5000 € arvoisen edun ylimääräisiin sisustusvalintoihin. Etu voimassa toistaiseksi, etua ei myönnetä jälkikäteen, katso lisätiedot.
Silmäaseman Silmäsairaalat myöntävät 1000 € alennuksen molempien silmien laserleikkauksesta sekä 30 % alennusta normaalihintaisista aurinkolaseista 31.3.2017 saakka. Tarjous ei ole voimassa Jyväskylän eikä Rovaniemen yksiköissä. Katso tarjouksen lunastamiseen tarvittava alennuskoodi ja lisätiedot
Silmäasema kaikki silmälasit -50 % sis. kehykset ja linssit sekä optikon näöntutkimus 0€!. Etu on voimassa 15.12.2016 - 31.1.2017 kaikissa Silmäaseman toimipisteissä, lisätiedot.
HifiStudio verkkokaupasta AKG K845BT langaton bluetooth-kuuloke, EISA voittaja! Jäsenhinta 179,90 € (norm.299 €/199 €). Verkkokaupasta tilaamasi tuotteet voit noutaa halutessasi myös myymälästä ilman toimituskuluja. Tarjous voimassa 31.1.2017 asti. Saat kaikista tuotteista 10% alennuksen 30.3.2017 saakka. Katso alennuskoodi ja lisätiedot.
 
Rockway  Jäsenedut lahjana saat soittotunnit kuukaudeksi veloituksetta, ilman sitoutumista. Tarjous voimassa 31.1.2017 saakka. Lahjan arvo 29,90 € aktivoi kokeilujakso.
Tohvelisankari verkkokaupan 20 %:n alennus on käytettävissäsi myös vuonna 2017. Verkkokaupasta löytyy upeita lasten tossuja ja reppuja ym. Katso alennuskoodi ja lisätiedot.
Kangasala-talon Kapinakuu2017 Klubitahtumissa esiintyvät mm. Suomen ensimmäinen nuorisoidoli Lasse Liemola (79 v.) ja Suomen ensimmäinen nuorisorock -bändi Matthews, jonka jäsenillä kokemusta myös riittää jo seitsemältä vuosikymmeneltä. Tule siis fiilistelemään 50- 60 -ja 70-luvun nuorisomusaa. Kapinakuun klubikonserteista löytyy fiilistelemistä myös nuoremmille kapinallisille, klubit avaa Uniklubi keskiviikkona 4.1. Klubikatsomoliput 22,50 € (norm. 26,50 €) ja konserttikatsomossa 26,50 € (31,50 €). Alennus valmiina Lippupisteen tilauslinkeissä.
 
Apteekkituotteet.fi 10 prosentin alennus ostoskorista yli 80 € ostoksiin (ei koske lääkkeiksi rekisteröityjä tuotteita). Vaihtoehtoinen etu: Ilmainen toimitus. Etuja ei voi yhdistää, verkkokauppamme hyväksyy vain yhden tilauskoodin per tilaus. Tarjoukset voimassa 16.8.2017 saakka. Katso alennuskoodit.
Flamingo Spa, Vantaa kaksi henkilöä aikuisten Spa Kylpylään yhteishintaan 38€ (norm. 50-78€). Ikäraja 18 vuotta. Lapsi 3-10v. veloituksetta Vesipuistoon maksavan aikuisen seurassa. 1 lapsi / maksava aikuinen. 3-9v. Voimassa 15.2.2017 asti jäsenkortilla ja irtileikattavilla kupongeilla.
Vattenfall sähkösopimuksella säästät joka päivä selvää rahaa. Uusi tai vanha asiakas, tee sähkösopimuksesi jäsenetuhinnalla.
Pink Monkey sukkahousuihin ja sukkatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa myöntää 20 % alennuksen kaikista tuotteista 19.1.2017 saakka, myös aletuotteista! Katso alennuskoodi ja lisätiedot.
Apollomatkat myöntää Kreikan matkoista 150 € alennuksen kun varaat 31.1.2017 mennessä, matkustusaika 14.4.2017-30.9.2017 kohteina Karpathos, Korfu, Kreeta, Santorini, Kos, Preveza, Rodos. Katso lisätiedot.  Osallistu Apollomatkojen 300 € arvoisen matkalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on voimassa 1 vuoden arvontapäivästä lukien.
Lehtikuningas.fi antaa 10 %:n lisäalennuksen kaikista lehdistä! Valikoimassa on yli 1000 lehteä, alennus voi olla jopa 69 % + 10 % lisäalennus! Katso lisätiedot.
KeepLoop kotimaisesta mobiilimikroskoopista 20 % alennus kännykkään tai tablettiin. Jäsenhinta 108 € (norm. 135 €). Tarjous voimassa toistaiseksi, katso alennuskoodi ja lisätiedot. 
K1 Katsastus katsastuspalvelut -10% aseman tai nettivaraajan hinnoista. Alennus myönnetään myös valmiiksi alennettuihin nettietuhintoihin. Etuhinnat koskevat henkilö- ja pakettiautoja (maks. 3500kg). Alennus myönnetään määräaikais-, muutos-, rekisteröinti- ja maahantuontikatsastuksiin sekä päästömittauksiin ja jälkitarkastuksiin jäsenkorttia vastaan, eikä sitä voi nettietuhintoja lukuun ottamatta yhdistää muihin alennuksiin tai kampanjoihin. Alennus voimassa 1.1.2017 alkaen toistaiseksi, lisätiedot.
Hotel Arthur, Helsinki 
TalviHesa-paketti 01.01.-15.02.2017 (ei voimassa 18.-22.01.2017) alkaen EUR 72.00/huone sisältäen:majoituksen 1-2:lle hengelle basic huoneessa, runsaan aamiaisen noutopöydästä ja ateriakupongin & viinialennuksen. Tee varaus 1.1.- 31.01.2017 välisenä aikana. Myös perhehuoneista tarjous, katso lisätiedot.
Foamrollerit verkkokaupassa saat kaikista tuotteista vielä 10 % lisäalennuksen! Katso alennuskoodi ja lisätiedot. 
Joogatarvike verkkokaupassa on varastontyhjennys ja saat kaikista ostoista vielä 10 % lisäalennuksen. Katso alennuskoodi ja lisätiedot.
F-Securen Safe -tietoturvaohjelmistot ja F-Secure Freedome yli 30 % alennuksella. Katso lisätiedot.
Zalando 
10 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa 31.03.2017 asti | Tilauksen vähimmäisarvo on 50 €, ei sisällä pikatoimituksen kuluja | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Ei koske aletuotteita, lahjakortteja eikä Zalando Loungen tuotteita | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin.  Alennuskoodia ei saa luovuttaa eteenpäin, tilaukset ehdottomasti Jäsenedut.fi-palvelun kautta.
Levin Kuningaskotka antaa 10% alennuksen majoitushinnasta sisältäen liinavaatteet (myös lyhyemmät kuin viikon varaukset). Tarjous voimassa toistaiseksi. 
Loppusiivous ei kuulu alennuksen piiriin. Katso lisätiedot.
Leviski.fi (Skimbaajankuja 1C) ja Skilevi.fi (Hiihtäjänkuja 5B5) alppitalohuoneistot 20 %:n alennus majoituksesta Leviski.fi ja Skilevi.fi alppitalohuoneistoissa 18.2.2017 saakka ja 12% alennus 31.12.2017 saakka. Tiedustelut ja varaukset suoraan (ei Levin Matkailun kautta). Katso lisätiedot.
 
Jäsenedut-HYPO-MasterCard 
Vuosimaksuton luottokortti, joka kelpaa tunnisteeksi jäsenetuja myöntävissä liikkeissä. Alennuksen saaminen ei edellytä kortilla maksamista, pelkkä kortin näyttäminen riittää. Katso lisätiedot.
Neste-Jäsenedut-maksuaikakortilla saat Nesteen edut ja Jäsenedut-palvelun edut. Kortin tilaajalle 15 € arvoinen pesuseteli kaupan päälle. Voit tilata rinnakkaiskortin perheenjäsenelle (rinnakkaiskorttiin ei tule pesuseteliä). Katso lisätiedot.

Ystävällisin terveisin

Jäsenedut.fi
Marja-Liisa Häkli
Puhelin 040 410 3636
Tykkää meistä Facebookissa
Olemme myös Twitterissä
Copyright © 2017 Jäsenedut.fi
 

Jos haluat tehdä muutoksia asetuksiisi, klikkaa tästä
Jos et halua jatkossa vastaanottaa sähköpostia Jäsenedut.fi:n palvelusta, klikkaa tästä


Powered by MailChimp