Kiitoksia luottamuksestanne!
Edellisen uutiskirjeen avausprosentti on huimat 43% ! Tämä kertoo meille,
että olemme osanneet hankkia Teitä kiinnostavia ja hyödyntäviä etuja!
Toivomme, että löydätte tästäkin uutiskirjeestä - ja kotisivuiltamme - lisää
rahanarvoisia säästövinkkejä.
Ota osaa katsastusarvontaan ja jätä samalla etutoiveesi palautteena.
 
Vinkki: käy ensin kirjautumassa jäsenedut.fi sivulle ja selaa vasta sen jälkeen tätä uutiskirjettä.

 
Silmäaseman huipputarjous jatkuu! Kaikki normaalihintaiset silmälasit -50 %, sis. kehykset ja linssit sekä optikon näöntutkimus 0 €! Etu on voimassa 31.3.2017 saakka kaikissa Silmäaseman toimipisteissä. Ostoksista saat bonusta S-Etukortilla. Lisätiedot.

Silmäaseman Silmäsairaalan jäsenetutarjous: 30 %:n alennus kaikista normaalihintaisista aurinkolaseista yhdistettynä 1000 € alennukseen molempien silmien laserleikkauksesta (pelkkä 1000 € etu on voimassa myös muille). Tarjous voimassa 31.3.2017 saakka. Etu ei ole voimassa Rovaniemen eikä Jyväskylän toimipisteissä. Lisätiedot.
Event Travel Sports & Travel Oy antaa kaikista kauden 2017 Formulamatkoista 50 €/hlö alennuksen. Esim. Unkarin GP 745 € (norm. 795 €) sisältäen lennot. Tarjous voimassa 28.2.2017 asti. Event Travel on Suomen Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani fanimatkoissa, sekä Jokerien virallinen matkanjärjestäjä. Katso alennuskoodi. 
Keventäjät.fi on Suomen tunnetuin painonhallintapalvelu. Jäsenetuna 20 %:n alennus 6 kk ja 12 kk jäsenyyksistä! 6 kk jäsenyys  jäsenhinta 47 € (norm. 59 €/6 kk). 12 kk jäsenyys jäsenhinta 63 € (norm. 79 € /12 kk). Tarjous voimassa 31.12.2017 asti, katso alennuskoodi ja lisätiedot. 
Lahden kaupunginteatterin tutustumistarjous:  Housut pois-musikaali pe 17.2. klo 13:00, jäsenhinta 25 € (norm. 44 €/arkiesitys). Housut pois-musikaali la 18.2. klo 19:00, jäsenhinta 25 € (norm. 49 €/vkl-esitys). Max. 4 lippua/jäsen niin kauan kuin lippuja riittää. Tilauslinkki ja lisätiedot.
Paista.fi verkkokauppa myöntää 10 % alennuksen koko ostoskorin loppusummasta, myös jo alennetuista tuotteista 28.2.2017 saakka. Tilaa vaikka suuren suosion saanut, miltei ikuisesti kestävä hiiliteräspannu. Katso lisätiedot.
Rockway-internetmusiikkikoulun helmikuun tarjous: uusille asiakkaille kuukausimaksu 19,90 € (norm. 29,90 €). Maksu luottokortilla, ei sitoutumista, tilauksen voi peruuttaa milloin vain ennen seuraavan laskun eräpäivää, tilauslinkki.


IRON GYM verkkokauppa: nyt on hyvä aika laittaa "kroppa kesäkuntoon". Tilaa täydellinen tuotepaketti ylävartalon kotitreeniin ja säästä 29,95 €! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Katso lisätiedot.
Fressi: veloitukseton SECA-kehonkoostumusanalyysin sinulle markkinoiden tarkimmalla mittarilla (arvo 40 €)! Saat nyt SECA-kehonkoostumusanalyysillä lääketieteellisen tarkan määrityksen, joka on jopa 97% verrannollinen magneettikuvauksen kanssa. Liittyessäsi Fressin kanta-asiakkaaksi, treenaat ensimmäisen kuukauden veloituksetta. (Etu koskee uusia elämäntapa kanta-asiakkuuksia ensimmäiset 12 ja 24 kuukautta). Katso lisätiedot.
Vattenfall
Kun teet sähkösopimuksen helmikuussa, niin osallistut Smart Blug-arvontaan. Kaikkien Jäsenedut.fi -palvelun kautta sähkösopimuksen tehneiden kesken arvotaan 3 kpl Smart Blug-älypistorasioita (arvo á 52 €). Tilauslinkit ja lisätiedot.
Omena Hotels antaa 15 %:n alennuksen normaalihinnoista, tarjous voimassa kaikissa Omena-hotelleissa 30.4. 2017 asti. Katso lisätiedot. 
Zalando 
10 % alennus normaalihintaisista tuotteista. Etu on voimassa 31.03.2017 asti | Tilauksen vähimmäisarvo on 50 €, ei sisällä pikatoimituksen kuluja | Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä | Ei koske aletuotteita, lahjakortteja eikä Zalando Loungen tuotteita | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja | Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin.  Alennuskoodia ei saa luovuttaa eteenpäin, tilaukset ehdottomasti Jäsenedut.fi-palvelun kautta.
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Securitas turvaa yritysten ja julkisten tilojen lisäksi myös maan tärkeintä rakennusta - Sinun kotiasi. Jäsenetuna 24Koti ja 24Koti+ -hälytysjärjestelmän peruspakettiin kaksi valinnaista lisäilmaisinta veloituksetta. Edun arvo min. 110 Eur (esim. 2 kpl kauko-ohjaimia, norm. hinta ensiasennuksen yhteydessä 55 Eur/kpl). Ei koske liikeilmaisinta kameralla. Katso lisätiedot.
Pink Monkey verkkokaupasta 5 € alennus 30 € ostoksesta. Tarjous voimassa 19.01.2017-28.02.2017 välisen ajan. Katso alennuskoodi ja lisätiedot.
Kultatähti verkkokaupassa on nyt Wintersale 14.2. saakka: korut -25 % ja pöytähopeat - 30%. Jäsenetuna saat pysyvästi 20 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Wintersale tuotteet eivät ole jäsenetutarjouksia, mutta laitoin tiedoksenne. Katso jäsenetuun oikeuttava koodi. 
Flamingo Spa:n kuponkitarjoukset ovat voimassa vielä kaksi viikkoa. Kaksi henkilöä aikuisten Spa Kylpylään yhteishintaan 38€ (norm. 50-78€). Ikäraja 18 vuotta.  Lapsi 3-10v. veloituksetta Vesipuistoon maksavan aikuisen seurassa. 1 lapsi / maksava aikuinen. 3-9v. Molemmat edut voimassa 15.2.2017 asti jäsenkorttia näyttämällä ja irtileikattavilla kupongeilla.
 
Edita Publishing kaikki ammatilliset painetut oppikirjat 25 % alennuksella verkkokaupasta, tarjous voimassa 31.3.2017 saakka. Edita on laaja-alainen oppimisen kumppani. Ammatilliset liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan oppimateriaalit valmentavat työelämässä tarvittaviin taitoihin ja syventävät ammatillista osaamista. Katso lisätiedot.
F-Securen Safe -tietoturvaohjelmistot ja F-Secure Freedome yli 30 % alennuksella. Katso lisätiedot.
Helmikuussa Helsinkiin! Hotel Arthurin TalviHesa-paketti 01.02.-28.02.2017 alkaen EUR 72.00/huone sisältäen: majoituksen 1-2:lle hengelle basic huoneessa, runsaan aamiaisen noutopöydästä, ateriaetukupongin a la carte listan pääruoista (arvo EUR 3.00), lasin kuohuviiniä hintaan EUR 3.00 (normaalihinta EUR 5.20). Katso lisätiedot.
K1 Katsastuksen helmikuun arvonta on käynnistynyt, osallistu arvontaan.
Katsastuspalvelut -10% aseman tai nettivaraajan hinnoista kaikilla K1 Katsastuksen asemilla.
Alennus myönnetään myös valmiiksi alennettuihin nettietuhintoihin. Katso lisätiedot.
Jäsenedut-HYPO-MasterCard 
Vuosimaksuton luottokortti, joka kelpaa tunnisteeksi jäsenetuja myöntävissä liikkeissä. Alennuksen saaminen ei edellytä kortilla maksamista, pelkkä kortin näyttäminen riittää. Katso lisätiedot.
Neste-Jäsenedut-maksuaikakortilla saat Nesteen edut ja Jäsenedut-palvelun edut. Kortin tilaajalle 15 € arvoinen pesuseteli kaupan päälle. Voit tilata rinnakkaiskortin perheenjäsenelle (rinnakkaiskorttiin ei tule pesuseteliä). Katso lisätiedot.

Ystävällisin terveisin

Jäsenedut.fi
Marja-Liisa Häkli
Puhelin 040 410 3636
Tykkää meistä Facebookissa
Olemme myös Twitterissä
Copyright © 2017 Jäsenedut.fi
 

Jos haluat tehdä muutoksia asetuksiisi, klikkaa tästä
Jos et halua jatkossa vastaanottaa sähköpostia Jäsenedut.fi:n palvelusta, klikkaa tästä


Powered by MailChimp