Copy

GÅ SOMMEREN I MØDE HOS BÜHLMANN

Der er masser af varme oplevelser i vente på Bühlmann-hotellerne de kommende måneder. Den solrige årstid kommer både til at smitte af på råvarerne i gourmet-køkkenerne og på de mange arrangementer på tværs af hotellerne: Scheelsminde i Aalborg, Nørre Vosborg i Vemb og Villa Provence i Aarhus.

Sommeren byder også på to store nyheder fra vores nyeste medlemmer i familien. Vores nybyggede designhotel, Peak 12 i Viborg, åbner den 2. august, og vi overtager officielt Slotshotellet i Aalborg den 1. juli. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

EN GASTRONOMISK REJSE GENNEM TIDEN

Scheelsminde byder vi indenfor til unikke vinsmagninger, hvor I selv bestemmer, hvilke vinområder I gerne vil opleve. Vi har vores helt egen vinkælder på herregården, som repræsenterer et eksklusivt udvalgt af vine fra hele verden. Der er mulighed for at kombinere smagningen med saltede snacks, østers eller caviar fra det anerkendte caviarhus Rossini

Restaurant Bühlmann tilbyder desuden Bühlmanns Récit bestående af 18 serveringer med tilhørende vinmenu. Her kan du glæde dig til en gastronomisk rejse af klassiske serveringer, der starter ved havet, går op gennem markerne, ind i skoven og til sidst ender hjemme på herregården i vores lune stue.

LÆS MERE
ALT GODT TIL LIVET

 SENSOMMERMARKED PÅ NØRRE VOSBORG

Sæt kryds i kalenderen den 2. og 3. oktober 2021! På disse dage afholder vi nemlig sensommermarked på Nørre Vosborg, som efterhånden er blevet en fast tradition på den charmerende herregård. 

Markedet byder på noget for hele familien. Der bliver opstillet utallige boder med kvalitetshåndværk, specialiteter, smagsprøver og meget mere. Hvis du selv ønsker en stand, anbefaler vi at bestille i god tid. 

LÆS MERE

EVENTYRLIG STEMNING I GÅRDHAVEN

Villa Provence er den smukke, brostensbelagte gårdhave begyndt at blomstre lige så stille. Stemningen er helt eventyrlig, og mange af vores gæster vælger også at spise aftenens charcuterietallerken udenfor. 

På denne tid af året er gårdhaven også helt oplagt til at nyde en iskold drink fra vores gør-det-selv-bar i loungeområdet. Her har du mulighed for at mixe din yndlingsdrink - eller endda opfinde din helt egen af slagsen, hvis du er eventyrlysten.

SE VÆRELSER
SLOTSHOTELLET I AALBORG

VELKOMMEN TIL ET NYT MEDLEM I FAMILIEN 

Vi har fornøjelsen af at kunne byde Slotshotellet i Aalborg hjertelig velkommen i familien den 1. juli 2021. Hotellet har en fantastisk beliggenhed midt i smørhullet - med havnefronten på den ene side og Aalborgs attraktive midtby på den anden. 

Som gæst på Slotshotellet kommer du ikke til at mangle noget - der er højt til loftet, smuk udsigt til fjorden og få minutter til den pulserende midtby med oplevelser og restauranter for enhver smag. 

SE VÆRELSER

PEAK 12 HOTEL ÅBNER DØRENE I AUGUST

Vi kan med stor glæde meddele, at det nybyggede Peak 12 Hotel slår dørene op for første gang den 2. august 2021. Hotellet kommer til at byde på en lang række af spændende ophold i samarbejde med byens lokale virksomheder. 

Vores ophold er helt unikke, og er både til dig der elsker vilde outdoor-oplevelser, gourmet og vin, toptrimmet golfbaner og moderne overnatning i midtbyen. Vi samarbejder bl.a. med Det Glade Vanvid, Restaurant Rod, Viborg Golfklub, Restaurant Flammen og Vestevent

Vi glæder os utrolig meget til at byde dig varmt velkommen.

SE OPHOLD
Scheelsmindevej 35
DK-9200 Aalborg SV

+45 98 18 32 33
scheelsminde@scheelsminde.dk

OpdatérAfmeldSe mail i browser