Copy

Klaar voor 't nieuwe seizoen?

ACTIE! 3 lessen voor € 50,-

Een goede kans om kennis te maken met Golfacademy Bentwoud en perfect als voorbereiding op komend golfseizoen: Boek nu 3 lessen voor slechts € 50,-!
Deze lessenreeks kunt u kopen t/m 28 februari en zijn geldig t/m 31 maart 2017 bij de golfprofessionals van Golfacademy Bentwoud.
Meer informatie

Golf & Lunch arrangement

Vooraf of na uw rondje golf een lekker broodje eten bij Restaurant Roest? Reserveer dan deze maand het Golf & Lunch arrangement.
Dit arrangement is inclusief 9 of 18 holes greenfee en een heerlijk broodje Mexicaanse kip van Restaurant Roest. 

 
Reserveer nu

Onze greenkeeper aan het woord

Wij krijgen regelmatig de opmerking dat de greens op Golfbaan Bentwoud nogal hard zijn. Onze greenkeeper Kees IJsselstein, legt u graag uit hoe dat komt. En hij vertelt, hoe u als golfer er ook voor kunt zorgen dat de greens het hele jaar in optimale conditie blijven.
 
Lees verder

Vacature marshal

De Marshal is het gezicht van Bentwoud. Hij is de gastheer of- vrouw en begeleider van bezoekers op onze baan. Zijn of haar kwaliteiten zijn vriendelijk, gastvrij, representatief, proactief, hulpvaardig en efficiënt. Voor komend seizoen zoekt Golfbaan Bentwoud nieuwe Marshals. Iets voor u?
Meer informatie
Waardeer deze maand uw Fairpas op bij de receptie van Golfbaan Bentwoud en ontvangt € 10,- cadeau bij een minimale opwaardering van € 50,-

Bent u er ook bij?

 
Zaterdag 11 februarii : Bentwoud Après- Ski PAR-Tee
Zondag 26 februari   : Academy Tour
Vrijdag 3 maart        : Golfcafé Bentwoud
Zaterdag 11 maart   : Bentwoud PAR-Tee Nine, Wine & Dine
Zondag 26 maart     : Academy Tour
Vrijdag 7 april           : Golfcafé Bentwoud

Weer een aankomend golftalentje geboren op Bentwoud!

Op 31 januari is collega en golfprofessional Richard van Eijk voor de derde keer vader geworden van een zoon. Mats is een gezonde jongen van 3940 gram en 50 cm groot. Wij feliciteren Richard en zijn vrouw Willemijn met de geboorte van hun prachtige zoon.
Golfbaan Bentwoud
Boslaan 3
2731 LD Benthuizen

Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Bezoek golfbaanbentwoud.nl