Copy
Nieuwsflits - augustus 2016
Bekijk deze e-mail in uw browser
Hierbij ontvangt u een nieuwsflits. Hiermee houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden en interessante ontwikkelingen rondom ons werk. Kent u iemand met mogelijk interesse in mentorschap? Stuur dan deze nieuwsflits door.

*Wilt u deze nieuwsbrief niet ontvangen, onderaan kunt u zich afmelden.

Goede start campagne: Mentorschap doet ertoe!


Mentorschap Nederland start samen met de aangesloten stichtingen de campagne Mentorschap doet ertoe! Vanaf vandaag zijn op de publieke zenders radiospotjes te horen waarin een mentor vrijwilligers oproept om ook mentor te worden. “We hopen vele nieuwe mentoren te werven, want hun werk maakt het verschil”, zegt Nico Heinsbroek, directeur van Mentorschap Nederland. Het spotje is van maandag 22 augustus tot en met 4 september te horen op NPO Radio 1, NPO Radio 2 en NPO Radio 4.


Campagne
De campagne Mentorschap doet ertoe! beoogt zowel mentoren te werven als de bekendheid bij zorgaanbieders en publiek te vergroten. Marinka de Haan vertelt in het radiospotje wat zij als mentor doet. “Ik kan iedereen aanraden een mentorschap aan te gaan: dankbaar vrijwilligerswerk dat je meestal kunt doen op de momenten dat het je zelf uitkomt. Het is heel bijzonder om zo veel te kunnen betekenen voor een ‘vreemde’! Mijn cliënt is nu allang niet meer ‘slechts’ mijn cliënt, maar een wezenlijk deel van mijn leven.”

Naar aanleiding van het persbericht haalde de campagne vandaag al het aantal keer de media: Nico Heinsbroek was vandaag te gast in het radioprogramma Aan Tafel van de Reformatorische Omroep. De uitzending is vanaf morgen terug te luisteren via de website van de omroep.

Voelt u zich aangesproken en is het mentorschap iets voor u? Neem dan contact op met de Stichting Mentorschap in uw regio.

Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten volg ons dan op Twitter of Facebook
 
Neem contact op met onze regionale stichtingen
Mentorschap Nederland
B: Maliebaan 71 G, 3581 CG Utrecht
P: Postbus 13180, 3507 LD Utrecht
T: 030 – 230 71 90
E: info@mentorschap.nl

U ontvangt onze nieuwsbrief, omdat uw e-mailadres bij ons bekend is. Wilt u zich afmelden of uw gegevens wijzigen? Klik dan hieronder:

Ik wil mij uitschrijven voor deze nieuwsbrief 

Ik wil mij inschrijven voor deze nieuwsbrief 

Ik wil mijn gegevens wijzigen 
 

Copyright (C) 2014 Mentorschap Nederland Alle rechten voorbehouden.