Copy
Nieuwsflits - december 2018
Bekijk deze e-mail in uw browser
Hierbij ontvangt u een nieuwsflits. Hiermee houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden en interessante ontwikkelingen rondom ons werk. Kent u iemand met mogelijk interesse in mentorschap? Stuur dan deze nieuwsflits door.

*Wilt u deze nieuwsflits niet ontvangen, onderaan kunt u zich afmelden.

Campagne 'Maakt u het verschil' succesvol

Nieuwe mentoren maken het verschil!


De landelijke campagne 'Maakt u het verschil' heeft 350 belangstellende voor het mentorschap opgeleverd. Hoewel de doelstelling van 600 nieuwe mentoren daarmee niet gehaald is, zijn de regionale stichtingen van Mentorschap Nederland bijzonder blij met dit resultaat.
Zowel regionaal als landelijk werden activiteiten ondernomen die leidden tot media-aandacht en tot belangstelling van mensen die zich betrokken voelen bij cliënten die een mentor nodig hebben.
 

Kennismaking en training


Degenen die zich hebben aangemeld krijgen eerst een kennismakingsgesprek met een coördinator van de regionale stichting mentorschap. Indien de wederzijdse verwachtingen overeenkomen, wordt gestart met de introductiecursus. Na de cursus wordt nogmaals bekeken of het mentorschap daadwerkelijk past bij de belangstellende. Zo ja, dan wordt de aspirant mentor gekoppeld aan een cliënt die een mentor nodig heeft. Bij de uitvoering van het mentorschap, wordt de mentor goed begeleid en waar nodig regelmatig bijgeschoold. Ook zijn er mogelijkheden tot intervisie: samen met ander mentoren bespreek je dan waar je tegen aan loopt en hoe anderen daarmee om gaan.
 

Nog steeds veel mentoren nodig!


Nog altijd zijn wij op zoek naar nieuwe mentoren. Het aantal mensen dat op zoek is naar een mentor groeit nog steeds en zal de komende jaren blijven groeien.


Belangstelling?


Kijk op onze site met welke stichting mentorschap bij u in de buurt u contact kunt opnemen. Of meldt u aan via de homepage op onze website. 
Wil je weten wie dit zijn? Klik hier!
Neem contact op met onze regionale stichtingen
Mentorschap Nederland
B: Koningin Wilhelminalaan 3, 3572 LA Utrecht
P: Postbus 13180, 3507 LD Utrecht
T: 030 – 230 71 90
E: info@mentorschap.nl

U ontvangt onze nieuwsbrief, omdat uw e-mailadres bij ons bekend is. Wilt u zich afmelden of uw gegevens wijzigen? Klik dan hieronder:

Ik wil mij uitschrijven voor deze nieuwsbrief 

Ik wil mij inschrijven voor deze nieuwsbrief 

Ik wil mijn gegevens wijzigen 
 

Copyright (C) 2017 Mentorschap Nederland Alle rechten voorbehouden.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mentorschap Nederland · Postbus 13180 · Koningin Wilhelminalaan 3 · Utrecht, Utrecht 3507 LD · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp