Copy
EFAFLEX nieuwsbrief - december 2016
View this email in your browser

Terugblikken en vooruitkijken

Beste lezer,

Het jaar is bijna voorbij en dan begint het traditionele terugblikken. En dat is het ene jaar veel leuker dan het andere jaar. Nou voor ons was het 100% zeker de eerste categorie, want wat hebben wij een mooie dingen mee mogen maken. Om te beginnen bestaat EFAFLEX in Nederland alweer 20 jaar en dat hebben we uitgebreid gevierd met de hele club inclusief partner in het zonnige Valencia. Bij een 20 jarig jubileum hoort ook een nieuw logo en look. Maar misschien wel het hoogtepunt van dit jaar is de nominatie voor de Nationale Business Succes Award als winnaar in de snelloopdeurenbranche.

Naast het terugblikken is het ook zeker tijd om vooruit te kijken, want één van de eigenaren en oprichters van EFAFLEX Nederland, Ton van der Tol, gaat met pensioen.


Werpt u ook nog één keer een blik op ons jaar?
Ton van der Tol gaat met pensioen
Aan het eind van deze maand gaat Ton van der Tol met pensioen. Ton heeft samen met zijn compagnon Frank Keijzer in 20 jaar tijd EFAFLEX - van der Tol en Keijzer opgebouwd. Met z`n tweeën begonnen en nu uitgebouwd tot een volwaardig bedrijf met een zeer goede naam in de snelloopdeurenbranche. En daar mag hij heel erg trots op zijn!

Het is dan ook niet meer dan verdiend dat je nu mag gaan genieten van de andere mooie dingen in het leven. Meer tijd voor je hobby's, kleinkinderen en voor jezelf. Wij weten zeker dat jouw klanten, maar zeker jouw personeel je gaan missen binnen EFAFLEX. Wij willen jou bedanken voor het zijn van een fijne directeur. Jij staat altijd voor ons klaar, je geeft ons jouw waardering, je hebt jouw kennis zoveel mogelijk met ons gedeeld en je bent ook geïnteresseerd in ons als persoon.
20 jarig bestaan EFAFLEX Nederland & nieuwe look
Dit jaar hebben wij ons 20 jarig jubileum mogen vieren. Naast een prachtig nieuw logo hebben wij dit gevierd door met ons team & partners naar het prachtige Valencia te vliegen. Mijlpalen moet je nou eenmaal goed vieren.
Nominatie Nationale Business Succes Award
Dit jaar was er nog een mooie mijlpaal EFAFLEX van der Tol en Keijzer is uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie snelloopdeuren en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016. Daarnaast zijn we genomineerd de sub-award meest innovatieve bedrijf en de branche-awards: Beste in High Tech en Beste in Bouw.

Het Nationale Business Succes Award Instituut organiseert sinds 2011 jaarlijks de grootste ondernemersverkiezing van Nederland. De Nationale Business Succes Award is de enige awardverkiezing met een eigen wekelijks televisieprogramma. Onze Award-nominaties zijn als een keurmerk: een predicaat van onderscheidend goed ondernemen. 
EFAFLEX in De Succesfactor
Bekijk hier het item over EFAFLEX in het programma De Succesfactor op RTL7.
Like
Tweet
Deel
Doorsturen
Meer informatie?
Wilt u meer weten van de voordelen van de snelloopdeuren van EFAFLEX? Of wilt u op uw gemak kijken welk type deur voor uw bedrijf het meest geschikt is? U kunt contact met ons opnemen via verkoop@efaflex.nl of via 0346-557111.
Facebook
Facebook
LinkedIn
LinkedIn
YouTube
YouTube
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
uitschrijven     update voorkeuren