Copy
Loopbaanmogelijkheden
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>

Inmiddels heb je wellicht via Facebook al onze prachtige nieuwe site gezien! We zijn er supertrots op en we hopen jij ook. We zijn zeker zichtbaarder en beter vindbaar met deze site. En we hebben leuk nieuws dat dat ondersteund!

Enige tijd geleden heeft Sandra contact gehad met IVVO, instituut voor vitaal ondernemen. Ook zij zijn groeiende en hebben regelmatig vitaliteitscoaches nodig om bij hun klanten te plaatsen. Ze zijn gecharmeerd van het niveau van de BOvV vitaliteitsprofessional en zouden ons in gedachten houden voor nieuwe opdrachten. En nu kregen we van de week bericht of ze een bericht mochten sturen aan de leden van de BOvV. Dus hier onder de mail die we van hen mochten ontvangen en aan jou als lid gericht:

Goedemiddag Vitaliteitscoaches,
 
Via deze weg wil ik graag het Instituut Voor Vitaal Ondernemen bij je introduceren. Het Instituut Voor Vitaal Ondernemen zorgt voor duurzame inzetbaarheid en veerkracht van medewerkers door vitaliteit op de werkvloer. In onze programma’s wordt continu aandacht besteed aan de drie elementen van vitaliteit: bewegingvoeding en mentale krachtDoor de persoonlijke aandacht en de directe betrokkenheid van de IVVO-vitaliteitscoach motiveren wij alle medewerkers op een leuke manier aan de slag te gaan met de drie pijlers waaruit vitaliteit bestaat. Door hun benaderbaarheid stimuleren ze de medewerkers op een persoonlijke manier om deel te nemen aan de diverse workshops en activiteiten van het vitaliteitsprogramma. In de bijlage vind je wat uitgebreidere informatie over hoe we dat doen.
 
Wij komen graag in contact met Vitaliteitscoaches om bij onze trajecten betrokken te zijn. Als coach verbind je jezelf aan één of meerdere van onze klanten. Je bent er structureel (bijvoorbeeld wekelijks een dagdeel) aanwezig en gaat aan de slag met het onderwerp vitaliteit, samen met de medewerkers. Het bedrijf draait gewoon door. Jij bent op de werkvloer, stimuleert, motiveert daagt uit en bent bereikbaar voor (korte 1-op-1 sessies). Ons doel met onze programma’s is om energie en plezier te brengen op de werkvloer en medewerkers te laten inzien hoe men hier zelf voor kan zorgen. Naast jouw rol als coach, verzorgen we workshops en een bewustwording programma. Lijkt het je leuk om je rol als coach eens op een andere wijze vorm te geven, wil je meer horen? Neem dan eens contact met ons op.
 
Startende trajecten:
Binnenkort starten wij met een traject in Tilburg en Amsterdam waarvoor we nog coaches zoeken. Valt dit niet in jouw werkgebied en bent je toch geïnteresseerd? Laat wat van je horen, we komen sowieso graag met vakgenoten en energieke mensen in contact. Wie weet waar het toe leidt.
 
Contact gegevens:
www.ivvo.nl
vitaal@ivvo.nl
030-207 40 87
06 – 22 77 5870
 
Met energieke groet,
 
Marc van Wersch
 

Een hele mooie kans om je vak uit te oefenen binnen het bedrijfsleven en met verschillende mensen in contact te komen. Voel je vrij om contact op te nemen met ze, onder vermelding van je lidmaatschap van de BOvV. 
 Inmiddels is ook de mail verstuurd met de documenten (notulen ALV 2016 en agenda Ledendag 2017) betreffende de Ledendag. We hebben weer een mooi programma opgesteld en het doet ons goed dat al veel (aspirant) leden zich hebben aangemeld. Heb jij dat nog niet gedaan? Het kan alsnog, wel graag voor 25 maart, zodat we rekening kunnen houden met hapjes en sapjes. Lunch mag je zelf mee nemen. Meld je nog aan via de knop mocht je dat nog niet gedaan hebben of via ons Facebook event in de besloten groep. 

Tot snel!
Hartelijke groet, 

Paul, Carmen, Annejet, Carin en Sandra
bestuur BOvV
Ja ik meld me aan voor de BOvV ledendag
Copyright © 2017 BOvV, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp