Copy
View this email in your browser

Röster som håller / Sustain Able Voices

3 mars 2021 – 29 augusti 2021

Västernorrlands Museum inviger sin nya utställning i samarbete med svensk Form Västernorrland, Röster som håller / Sustain Able Voices, som visar upp unga och lovande formgivares visioner och idéer. Med en nyfikenhet på framtiden och ett brinnande intresse av att sprida idén om god design till de många människorna, har IKEA Museum gått ihop med Svensk Form och skapat denna vandringsutställning som nu gästar Västernorrland. Juryn för utmärkelsen Ung Svensk Form, som drivs av Svensk Form, har ända sedan 1998 prisat innovativ, tvärdisciplinär design.

Utställningen invigs digitalt den 3 mars kl. 17.00 och sänds på både Zoom och på vår Facebook. Under invigningen medverkar Jenny Samuelsson, museichef Västernorrlands museum, Anna Fossane och Vicci Sjöbom, Svensk Form Västernorrland, Karin Wiberg och Mats Widbom, Svensk Form, samt formgivarna Kristina Schultz Lindberg och Eric Calderon. 

OBS! Museibyggnaden är för tillfället stängd på grund av nationella och lokala restriktioner kring Covid-19. Tills dess visas utställningen digitalt.

Röster som håller/Sustain Able Voices >>

Bild: Global Nomad av Amanda Borgfors Mészàros. © Inter IKEA Systems B.V. 2020.
Anmäl dig till den digitala invigningen här!
Email
Website
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
Copyright © 2021, Västernorrlands museum, All rights reserved.

email: hej@vnmuseum.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.