Copy
Beste lezer
Onze site werd opnieuw aangevuld met interessante informatie! Ontdek in deze nieuwsbrief alle details.

Nieuwsbrief - editie 52

foto: Fatsia japonica 'Spiders web'

Seizoen alweer voorbij!

Waar we in de vorige nieuwsbrief nog uitgebreid stil stonden bij de extreme droogte ligt de tuin inmiddels alweer vol met afgevallen boombladeren. Lekker in de tuin zitten is er niet meer bij en stil aan mogen er weer plannen gemaakt worden voor de winterbescherming. Hier werden de meest gevoelige planten al naar binnen gehaald. Het opzetten van de hokjes rond de palmen buiten zal ergens komende maand wel gebeuren, na het jaarlijks gesleur met het tuinmeubilair. U merkt het, ook voor ons is dit de minst aangename periode van het jaar.

Voor de nieuwe lezers hierbij de link naar alle relevante artikels omtrent de winterbescherming:

categorie Winterbescherming

"New"!

Voor de trouwe lezers hebben we uiteraard ook wat nieuws. Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de volledige vertaling van de site naar het Engels. Dat is nu een feit, meer dan 90 artikels allen beschikbaar in het Nederlands, Frans én Engels. Wel zo handig indien u de pagina's zou willen delen buiten het eigen taalgebied.



Voor ons is het nog even spannend afwachten of ook die pagina's hetzelfde succes zullen hebben als de Nederlandse en Franse versie, welke inmiddels goed zijn voor zo'n 60.000 bezoekers per maand voor de drukste maanden! Wow! Ook aan u, als trouwe lezer, bedankt voor het volgen uiteraard! 

Collectie overzicht
Verder is de site aangevuld met een nieuwe pagina die een overzicht geeft van de volledige collectie. Deze is iets makkelijker up to date te houden dan de aparte pagina's met foto's. 

Ontdek hier onze collectie

Onderstaand ontdekt u nog enkele nieuwigheden. Veel leesplezier en succes met de komende wintermaanden.

La Palmeraie

 

Virtueel tuinbezoek 2017

 

2e Washingtonia in volle grond

Omdat onze Washingtonia robusta in volle grond het zo goed doet (bovenstaande foto) hebben we besloten om de andere die nog in pot stond óók in volle grond te zetten. Hij overwinterde toch al buiten en de groei bleef hopeloos achter. Benieuwd of deze ook snel even mooi zal worden! U ontdekt hem vast met enkele andere vernieuwingen in de tuinvideo van volgend jaar.

Foto van de maand

Ochtenddauw op het blad van een Colocasia esculenta 'Pink China'.

Copyright © 2017 La Palmeraie, All rights reserved.
Our mailing address is:
lapalmeraie@palmvrienden.net

Email Marketing Powered by Mailchimp