Copy

Het voorjaar staat voor de deur!

Het was duidelijk te merken de afgelopen weken, de winter zit er al weer bijna op. Terwijl de tuin nog geen maand geleden nog helemaal wit gekleurd was begint het nu alweer te kriebelen om de planten weer naar buiten te brengen. Daar wachten we echter nog even mee tot de vorst volledig uit het land is. Wel hebben we weer enkele nieuwe artikels voor u. Veel leesplezier!

Onze tuin op 1 februari!
Een eerste voorlopige conclusie van de resultaten in de tuin. Met Nederlandse ondertitels! 

Exotische planten in de huiskamer

Het houden van exotische planten hoeft zich natuurlijk niet uitsluitend te beperken tot de tuin. Ook in de huiskamer kunnen prima exotische planten gehouden worden. In dit artikel geven we enkele tips en aandachtspunten mee. Zo kunt u ook zonder tuin genieten van exotische planten of de exotische tuin verlengen naar de huiskamer.
Lees het artikel

Een exotische balkon-tuin!

Wanneer je enkel een balkon ter beschikking hebt is er zeker geen reden om geen exotische planten te houden. Er zijn mogelijkheden genoeg. En zelfs als er toch bepaalde beperkingen zijn, heeft een balkon vaak ook wat voordelen. Op deze foto ziet u onze eerste “eigen tuin”! In dit artikel geven we alvast enkele tips.
Lees het artikel
Follow on Twitter
Follow on Youtube
visit La Palmeraie website
Copyright © 2019 La Palmeraie, All rights reserved.
Our mailing address is:
lapalmeraie@palmvrienden.net


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp