Copy
Beste lezer
Onze site werd opnieuw aangevuld met interessante informatie! Ontdek in deze nieuwsbrief alle details.

Open Exoten Weekend 

zaterdag 30 augustus 2014

Bezoek La Palmeraie!

Binnenkort is het weer zover! Dan gaat een nieuwe editie van Palmvriendens Open Exoten Weekend door. Tijdens het weekend van 30 & 31 augustus open opnieuw heel wat eigenaars van exotische tuinen uitzonderlijk hun tuin voor andere liefhebbers. Ook wij doen dit jaar, op zaterdag weer mee.

De privé tuin van La Palmeraie is een jonge tuin in volle ontwikkeling. In deze ruime tuin midden in het centrum van Ronse in de Vlaamse Ardennen ontdekt men wat qua exoten mogelijk is in de tuin. Naast diverse palmen in volle grond (verschillende soorten Trachycarpus, Phoenix, Washingtonia, Brahea, Chamaerops, Jubaea) staan er bananen, Canna's, Colocasia's,... Tevens staan er 13 verschillende soorten bamboes in volle grond, vind je er Fatsia's, Yucca's een prachtige Albizia,... Aangevuld met bloeiende planten en exoten in pot. Dit alles met een knipoog naar het zwarte continent en in combinatie met ruimte voor het hele gezin. 

Interesse? Neem vlug contact met ons op per mail voor de volledige adresgegevens.

Geen tijd of te ver? Niet getreurd! Op de exotentuinenpagina van onze site staat een video voor een virtuele rondleiding in de tuin. Ook zijn de foto's recent waar aangevuld.

Copyright © 2014 La Palmeraie, All rights reserved.
Our mailing address is:
lapalmeraie@palmvrienden.net

Email Marketing Powered by Mailchimp