Copy
               


 
Hoe learning agile ben jij?
 
Learning Agility: de toverwoorden in HR. Maar wát is het precies, hoe kan je ermee aan de slag en wat is eigenlijk het nut er van? Je leest er alles over in deze Learning Agility-special van HRcommunity!
 

Wat is Learning Agility?


Er zijn talloze definities van Learning Agility. Waar iedereen het over eens lijkt te zijn is dat het je vermogen is om in onverwachte situaties snel te handelen. Kortom, hoe ga jij om met een snel veranderende wereld? Door alle technologische hoogstandjes verandert onze wereld ook nog eens sneller dan ooit. Niet zo gek dus dat Learning Agility een steeds grotere rol gaat spelen in onze dagelijkse werkzaamheden. Om mee te blijven bewegen als werknemer, móet je wel learning agile zijn. En hoe kan je dat als HR professional nu ten goede inzetten?

Artikelen op HRzone over Learning Agility

Op HRzone hebben we meer dan genoeg leesvoer geplaatst over Learnig Agility. Pak een kopje koffie en ga er maar eens goed voor zitten.

Interessante artikelen op het web

Niet alleen op HRzone vind je artikelen over Learning Agility. Whitepapers, blogs en artikelen te over op het wereldwijde web. De meest interessante hebben wij voor je geselecteerd:

TEDtalk: Embracing Change

TEDxPerth - Jason Clarke - Embracing Change
Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je bent enthousiast over nieuwe ideeën, maar je loopt steevast tegen een 'nee' aan. Maar hoe zorgen we er dan voor dat deze veranderingen wél plaatsvinden? Jason Clarke, directeur van Minds at Work, gaat op zoek naar de échte redenen bij weerstand en wat je er tegen kunt doen. Zijn conclusie: uiteindelijk wil iedereen verandering.

 18 minuten

Ook weten hoe learning agile jij en je team zijn?


Op 16 maart organiseert HRcommunity Transformation Day. Op deze dag gaan we aan de slag met businesscases die gaan over transformatie-vraagstukken. Hoe wendbaar ben jij en hoe wendbaar is je organisatie? Meld je je team aan vóór 7 maart, dan stelt HFMtalentindex hun Learning Agility-test beschikbaar t.w.v. €400,-! Je ontvangt dan op het event de teamanalyse en na de dag krijg je het persoonlijke rapport toegestuurd. Zo weet je precies hoe learning agile jij en je team zijn.
 
SPONSORS
         
 
                                
            

       
                   

HRcommunity
info@hrcommunity.nl
John M. Keynesplein 12-46
Amsterdam, Nederland
     

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief
Copyright © 2017 HRcommunity
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft geabonneerd en/of omdat u lid bent van HRcommunity