Copy
I denne nyhedsmail:
- Nyt udseeende         
- Velværdstilbud
- Nye behandlinge      
- Konkurrence
Kan du ikke se mailen korrekt?
Se mailen i din browser

Jeg laver nu mine egne nyhedsmails

Hej <<Fornavn>>
I min bestræbelser på at optimere min skønhedspleje, levere seriøs vejledning og holde dig opdateret, har jeg nu valgt at lave mine egne nyhedsmails. Tidligere har du modtaget nyhedsmails, som ikke har været udformet at mig, men af en af mine leverandører.
Den store forskel på de "gamle" og "nye" nyhedsmails, vil være, at du nu vil blive opdateret på alle mine produktserier, aktuelle tilbud og personlige tips fra mig.

Har du ønsker, ris eller ros til mine nyhedsmails, er du meget velkommen til at kontakte mig.

God læselyst

Valentins dag er forbi men...

Da der har været stor efterspørgsel på valentins tilbuddet, har jeg valgt at give dig mulighed for, at booke denne behandling i resten af februar.
Behandlingen koster kun
200 kr.

Ring på 6080 6310 eller book online HER
Like Nye behandlinger | konkurrence | Valentin fortsætter | ... on Facebook
 

Nye behandlinger

I "vinterferien" har jeg været på kursus. På kurset er jeg blevet opdateret på de nyeste behandlingskoncepter fra Décleor.
Du kan derfor finde følgende tre nyheder i mine behandlinger:
Fugtgivende expert behandling
Ansigtsbehandling med expert fugtmaske. Effekten af denne behandling er 3 gange mere fugt end almindelige masker, langtidsvirkende effekt som optimerer fugten i overhuden, giver glød og glans, booster huden med fugt, god til indkapslede (komedoner) hudorme, samt giver friskhed til huden pga. aromatisk vand fra mynte. Du kan læse mere om behandlingen HER
Rensende expert behandling
Rensende behandling til fedtet kombineret eller stresset hud. Effekten ved denne behandling er rensende, bakteriehæmmende, balancerer huden, regulerer talgproduktionen, sammentrækker porer, gør hudoverfladen "finere" og mere klar, virker betændelseshæmmende, giver langtidsvirkende fugteffekt, beroligere rødme og hudirritation. Du kan læse mere om behandlingen HER
 
Qi booster
Et massageredskab som stimulerer reflekszonerne, ansigtsnerverne og musklerne. Qi boosteren giver forbedringer på linjer og rynker, har facelift effekt, reducere muskelspændinger, drænerer og giver friskhed og glød.
Afhængig af din hudtype vil jeg anvende dette redskab i mine massager.
Du kan læse mere om Qi booster HER
 

Konkurrence i februar

Er du tilmeldt min nyhedsmail, eller tilmelder du dig inden udgangen af februar måned, deltager du automatisk i lodtrækningen om en valentins velværebehandling.
Like Nye behandlinger | konkurrence | Valentin fortsætter | ... on Facebook
Tanja D - Skønhedspleje
Højløkke 84
6310 Broager
tlf. 6080 6310
mail: info@tanjad.dkBook tid online HER


www.tanjad.dk
Copyright © Tanja D - Skønhedspleje, All rights reserved.
Du modtager denne mail fordi du har sagt ja til at modtage nyhedsmails fra Tanja D.

Afmeld nyhedsbrev  
Share
Tweet
Forward to Friend