Copy
Dit is een Nieuwsbrief van de Vereniging Markdal, Duurzaam & Vitaal.
View this email in your browser
Informatiemarkt studenten 28 oktober a.s.
Helicon over proefvelden Markhoeve

 
Studenten van Helicon houden 28 oktober een informatiemarkt over de proefvelden bij de Markhoeve en de producten die daar worden geteeld. De studenten willen u graag informeren over bijvoorbeeld de bijdrage van veredelde hennep en soja aan de vergroening van de economie en de bijdrage die dit kan leveren aan de regio. Studenten laten u shakes proeven van bij de Markhoeve geteelde producten, zoals lupine en soja. Ze willen daarmee aantonen dat zoiets niet per definitie niet lekker hoeft te zijn.
Al eerder hebben groepen MBO studenten van
Helicon projecten gedaan rond de Markhoeve in Strijbeek.
De Markhoeve is ook een project van de vereniging Markdal.
 
U heeft de proefvelden welicht als eens gezien links naast de Markhoeve.
aan de Strijbeekseweg 46 in Strijbeek
Nieuwsgierig naar wat er nu gebeurt met en rond de Markhoeve?
De studenten vertellen u er graag meer over.
 
 
.

Een 16 tal MBO studenten vanuit Helicon is onder begeleiding van de Waardenmakers en in opdracht van de Vereniging Markdal druk bezig met het voorbereiden van een informatiemarkt die volledig in het teken staat van:

“Growing and living a green future”

We praten u tijdens deze informatiemarkt graag bij over alle activiteiten rondom de proeftuin en de nieuwbouw van de Markhoeve.

 

 

Sloop en nieuwbouw bij de Markhoeve 

Afgelopen juni is er een start gemaakt met de sloop van bijgebouwen van de Markhoeve. In de eerste fase is de asbest verwijderd, om vervolgens over te kunnen gaan tot de sloop van de gebouwen. Het puin is op locatie gebroken en wordt in het kader van circulair bouwen opnieuw gebruikt voor de stabilisering van de ondergrond. We praten u op 28 oktober graag bij over de nieuwbouwplannen van de Markhoeve.

Vereniging Markdal, Duurzaam & Vitaal
www.verenigingmarkdal.nl
We zijn zo vrij geweest om u deze uitnodiging / nieuwsbrief toe te sturen. Stelt u geen prijs op verdere toezending, dan verzoeken wij u om op 'unsubscribe from this list' te drukken. Dan ontvangt u verder geen nieuwsbrief.
 
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp