Copy
99 sneltoetsen in Excel, duurzaamheidsinvesteringen in de zorg en wat kunnen we leren van Healthcare REITs?
Bekijk online | Stuur door | Aanmelden
Nieuwsbrief zorg
Juni 2018
Goedemorgen <<Naam>>, hierbij de maandelijkse financiële verdieping voor de zorg
Finance Ideas

Deze maand alles over de ontwikkelingen in de zorgmarkt

Waar staat de zorgsector met betrekking tot gezonde gebouwen? Hoe heeft QuaRijn een financiering van € 24,5 miljoen kunnen realiseren? En wat kunnen we leren van Healthcare REITs? Daarnaast hebben onze adviseurs 99 sneltoetsen in Excel voor u opgesteld om nog efficiënter te werken.

Duurzaamheid 2.0 in de zorg

Het stadskantoor in Venlo zorgt voor de luchtzuivering van de stad. Op het dak functioneert een enorme kas als de groene long van het gebouw. Dit resulteert in een positieve impact op de gezondheid van de medewerkers. Pim Diepstraten vertelt ons meer over dit gebouw en zijn ervaring met duurzaamheid binnen de zorg.
Aan de slag met duurzaamheidsambities

Arrangeren financiering voor nieuwbouw op locatie QuaRijn

QuaRijn heeft voor € 13,5 miljoen ongeborgde en € 11 miljoen geborgde financiering aangetrokken bij Triodos Bank. Zij is hiermee verzekerd van financiering voor aanvang van de bouw. Met de financiering kan QuaRijn nieuwbouw realiseren, waarin zij specialistische zorg aan 153 ouderen gaat leveren. Welke voorwaarden en uitdagingen waren onderdeel van dit onderhandelingstraject? Lesley Zanen neemt ons mee in dit proces.
Lees meer over het succesverhaal van QuaRijn

Wat kunnen we leren van Healthcare REITs?

Door de toenemende vraag naar zorg, zien beleggers de zorgmarkt als groeimarkt. Voor de inbreng van risicodragend kapitaal vraagt de belegger echter rendement. Staat de rendementseis wel in verhouding tot het risicoprofiel en welke houvast heeft een zorginstelling in de onderhandelingen met de vastgoedbelegger? Finance Ideas doet onderzoek naar Healthcare REITs in Amerika om het antwoord hierop te achterhalen.
Lees meer over het onderzoek naar beleggen in zorgvastgoed

99 sneltoetsen om sneller te werken met Excel

Als financial werkt u, net als wij, waarschijnlijk veel met Excel. Maar gaat u altijd efficiënt te werk? Dit overzicht met sneltoetsen maakt het werken in Excel sneller, makkelijker en eenvoudiger. Doe er uw voordeel mee en verrijk uw Excel-kennis!

Bekijk de 99 sneltoetsen in Excel

Het seminar over transitie in publiek vastgoed

Op 11 oktober 2018 worden we bijgepraat over technologische innovatie en energietransitie. Welke transities kunnen we verwachten? Wat is de impact hiervan op zorgvastgoed? Hoe kunnen zorginstellingen transities financieren? Welke kennis vanuit andere sectoren kan ons hierbij helpen?
Bekijk het programma en de sprekers

VOLG ONS OP LINKEDIN

DAGELIJKSE TREASURYUPDATE
U ontvangt dit bericht omdat u staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Bekijk alle nieuwsberichten: www.finance-ideas.nl/actueel
Finance Ideas
Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
T: 030-2320480
E: info@finance-ideas.nl
Copyright Finance Ideas © 2018 | Algemene voorwaarden | Disclaimer