Copy
Voordelen van WFZ-borging, stappenplan arrangeren financiering en Green Deal
Bekijk online | Stuur door | Aanmelden
Nieuwsbrief zorg
Juni 2019
Goedemorgen <<Naam>>, hierbij de maandelijkse financiële verdieping voor de zorg
Finance Ideas

WFZ-borging, stappenplan arrangeren financiering, Green Deal

Wat zijn de voordelen en aandachtspunten rondom WFZ-borging? Welke recente ontwikkelingen zijn er rondom de Green Deal? En onze adviseurs hebben een stappenplan opgesteld voor het arrangeren van (ongeborgde) financiering.

Belangrijkste voordelen van WFZ-borging

50% van de zorginstellingen verwacht komend jaar (aanzienlijk) meer te gaan investeren. Hoe gaat u de financiering regelen? Intern of extern? Via traditionele Nederlandse banken of met andere partijen op de kapitaalmarkt? Kiest u voor ongeborgde of geborgde financiering? Corstiaan Verweij zet de voordelen en aandachtspunten rondom WFZ-borging voor u uiteen.
Bekijk de voordelen en aandachtspunten van WFZ-borging

Stappenplan arrangeren ongeborgde financiering

Heeft u de wens om deels externe financiering aan te trekken voor uw investeringsopgave? Het verkrijgen van financiering is een omvangrijk en langdurig traject. Hoe ziet zo’n proces eruit en hoe kunt u een dergelijk traject zo efficiënt mogelijk doorlopen? Onze adviseurs hebben een stappenplan opgesteld. Deze stappen ondersteunen u bij de verschillende onderdelen die doorlopen moeten worden in een financieringstraject.
Bekijk het stappenplan voor ongeborgde financiering

Green Deal: concrete afspraken verduurzaming

Op 15 mei is een nieuwe ronde van de Green Deal Duurzame Zorg 2.0 afgesloten. Daarbij hebben nog eens 32 organisaties de deal ondertekend. De Green Deal verbindt duurzaamheid en de (landelijke) doelstellingen met de corebusiness van de gezondheidszorg. Het doel? Een gezonde leefomgeving en een gezonde toekomst voor de zorg in Nederland. Onze adviseurs praten u bij over de concrete afspraken.
Meer over de afspraken van de Green Deal

Sprekers en programma bekend van Finance Ideas Talks

Tijdens Finance Ideas Talks op 10 oktober delen sprekers uit verschillende sectoren hun inzichten, ideeën en visie over de toekomst van de stad. Een middagseminar rondom sociale huurwoningen en zorgvastgoed waarbij we ingaan op de trends en ontwikkelingen die impact hebben op de manier van wonen en zorg in de toekomst. Sprekers geven ons nieuwe ideeën en veelbelovende duurzame innovaties geven ons praktische mogelijkheden.
Bekijk het programma en de sprekers

VOLG ONS OP LINKEDIN

DAGELIJKSE TREASURYUPDATE
U ontvangt dit bericht omdat u staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Bekijk alle nieuwsberichten: www.finance-ideas.nl/actueel
Finance Ideas
Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
T: 030-2320480
E: info@finance-ideas.nl
Copyright Finance Ideas © 2019 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacyverklaring