Copy
Tips rondom het vestigen van zekerheden bij financiering, factoren die invloed hebben op de liquiditeitsopslag en meer over kredietbeoordeling
Nieuwsbrief zorg
April 2018
Goedemorgen NAME, hierbij de maandelijkse financiële verdieping voor de zorg
Finance Ideas

Deze maand alles over het arrangeren van financiering!

Onze adviseurs hebben tips voor u opgesteld rondom het vestigen van zekerheden bij financiering. We vertellen u meer over de factoren die invloed hebben op de liquiditeitsopslag die banken hanteren en gaan dieper in op de kredietbeoordeling van Fitch.

5 tips voor het vestigen van zekerheden bij financiering

Herkent u dat? Eindelijk de financiering rond en dan komt het besef van de ontbindende voorwaarden. Een van de ontbindende voorwaarden is het vestigen van zekerheden. We geven u graag een aantal tips om deze tijdrovende klus zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.
Tips voor het vestigen van zekerheden bij financiering
Begeleiden aankoop- en financieringstraject Liemerije

Begeleiden aankoop- en financieringstraject Liemerije

Liemerije is tegen een marktconforme prijs eigenaar geworden van haar hoofdlocatie in Zevenaar. Corstiaan Verweij neemt ons mee in het proces rondom de bieding, het arrangeren van financiering tegen zeer gunstige voorwaarden en de flexibele financieringsstructuur.
Bekijk het succesverhaal van Liemerije

Hoe kijkt Fitch naar Nederlandse zorginstellingen?

Een kredietrating bij Fitch kan de toegang tot de kapitaalmarkt vergroten. Hoe hoger de rating, des te beter de onderhandelingspositie bij de kredietverstrekker om een lage rente te bewerkstelligen. Niels Kornegoor vertelt ons op welke wijze Fitch Nederlandse zorginstellingen beoordeelt.
Hoe beoordeelt Fitch Nederlandse zorginstellingen?
Zorgkosten stijgen als bankenvertrouwen daalt

Zorgkosten stijgen als bankenvertrouwen daalt

Zorginstellingen hebben de afgelopen jaren regelmatig een briefje van de bank ontvangen met een aankondiging van een wijziging in opslag als gevolg van marktomstandigheden. De onrust op de kapitaalmarkt wordt in rekening gebracht bij de zorginstelling. Welke factoren zijn van invloed op de liquiditeitsopslag?
Welke factoren zijn van invloed op de liquiditeitsopslag?

Stappenplan voor het verkrijgen van bankfinanciering

Heeft u investeringsplannen en bent u benieuwd met welke stappen u rekening moet houden? Finance Ideas heeft een 7-stappenplan opgesteld voor het verkrijgen van financiering.

Financiering in 7 stappen

Seminar ‘Technologische innovatie in de publieke sector’

Het is bijna zover. Op 18 april organiseert Finance Ideas een seminar over technologie en innovaties binnen de vastgoed- en zorgsector. Daan Dohmen, CEO & Founder van FocusCura en Researcher Digitalization & Entrepreneurship Healthcare, komt ons bijpraten over digitale innovaties in de gezondheid. Nils Kok, Chief Economist bij GeoPhy, komt ons meer vertellen over automatisch waarderen van vastgoed.
Bekijk het programma

VOLG ONS OP LINKEDIN

DAGELIJKSE TREASURYUPDATE
U ontvangt dit bericht omdat u staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Bekijk alle nieuwsberichten: www.finance-ideas.nl/actueel
Finance Ideas
Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
T: 030-2320480
E: info@finance-ideas.nl
Copyright Finance Ideas © 2018 | Algemene voorwaarden | Disclaimer