Copy
Bekijk e-mail in browser
U heeft aangegeven interesse te hebben in het luxe appartementencomplex 'Singelstaete'. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkeling en bouw. 
 
Aan de Windsingel in Barendrecht worden 26 luxe appartementen ontwikkeld.
U heeft zich reeds aangemeld als geïnteresseerde voor dit project. Om die reden willen wij u graag als eerste informeren dat u zich vanaf vandaag kunt aanmelden voor de start verkoop. 

START VERKOOP

Woensdag 12 februari 2020, 18.30 - 21.30 uur
Theater het Kruispunt, Barendrecht

 

De voorbereidingen zijn nog in volle gang en op 12 februari a.s. is het moment daar: de start verkoop. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst ontvangt u alle benodigde informatie met betrekking tot de beschikbare appartementen. Hierbij kunt u denken aan impressies, plattegronden, geveltekeningen, technische omschrijvingen, keuzemogelijkheden en uitleg over de verdere inschrijvingsprocedure.

Daarnaast kunt u in gesprek gaan met de ontwikkelaar, bouwer, architect, makelaar, hypotheekadviseur en andere betrokken partijen. Zij kijken er naar uit om u te woord te mogen staan en al uw vragen te beantwoorden.

AANMELDEN
Mogen wij u op deze feestelijke bijeenkomst welkom heten?
Aanmelden kan in slechts 3 stappen via de onderstaande button:

Aanmelden
Bent u verhinderd? Geen zorgen. Vanaf 12 februari a.s. zal alle informatie bij Delta NVM Makelaars beschikbaar zijn. Vanaf dat moment heeft u nog twee weken om de informatie in te zien en het inschrijfformulier in te dienen.
www.singelstaetebarendrecht.nl
Geen e-mails meer ontvangen? 
 Afmelden
 
Delta Makelaars · Achterom 60 · 2991 CV Barendrecht
Copyright © 2019 all rights reserved.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
U-build · Ridderstraat 6 · Ridderkerk, Zh 2981 HA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp