Copy
View this email in your browser
U heeft aangegeven interesse te hebben in het luxe appartementencomplex 'Singelstaete'. Middels deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkeling en bouw. 
 
In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de recente ontwikkelingen en de verwachte start van het project. Dit doen we door antwoord te geven op een aantal veelgestelde vragen. 
Wat is de status van het project?
Afgelopen juni heeft de gemeenteraad van Barendrecht ingestemd met de stedenbouwkundige randvoorwaarden voor het project. Dit is een mooie mijlpaal, want dit betekent dat de grootte, hoogte en positie van het gebouw nu vastliggen. Binnen deze kaders wordt nu de bestemmingsplanwijziging aangevraagd. Daarnaast worden er vergunningen aangevraagd voor de sloop van het huidige (bank)gebouw en voor de bouw van ‘Singelstaete’.

Wanneer is de start van het project?
Uiteraard is de start van de bouw afhankelijk van het verkrijgen van de benodigde vergunningen. Wanneer deze binnen de standaard termijnen verkregen zijn, dan zal er in de eerste helft van 2020 gestart worden met de sloopwerkzaamheden. 
 
Hoe lang duurt de bouw?
De verwachting is dat de bouw van het appartementengebouw circa anderhalf jaar in beslag zal nemen.

Wat zijn de verkoopprijzen? 
De prijzen zijn nog niet definitief vastgesteld en kunnen nog wijzigen door bijvoorbeeld de definitieve uitwerking van het gebouw. De verwachting is dat het prijsniveau van de appartementen vanaf € 450.000 vrij op naam zal zijn.

Wanneer start de verkoop?
Ook de start van de verkoop is afhankelijk van de vergunningsprocedure. Wij verwachten te kunnen starten met de verkoop tussen november 2019 en januari 2020. U ontvangt richting de start van de verkoop uiteraard een uitnodiging voor een verkoopbijeenkomst.
www.singelstaetebarendrecht.nl
Geen e-mails meer ontvangen? 
 afmelden
 
Delta Makelaars · Verlengde Kerkweg · 1 · Ridderkerk, 2981 GE · Netherlands
Copyright © 2019 all rights reserved.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
U-build · Ridderstraat 6 · Ridderkerk, Zh 2981 HA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp