Copy
Amb el full informatiu, rebràs notícies del programa
camí escolar, espai amic de l'Ajuntament de Barcelona.
No veus correctament aquest mail?
clica aquí
Com transformar l’espai públic de la ciutat per poder viure-hi millor la infància i l’adolescència? Com fer que els nois i noies esdevinguin també protagonistes d’aquesta transformació? Aquesta és la premissa a partir de la qual se centraran els diferents converses, experiències, debats, xerrades i tallers que es duran a terme en el marc de la jornada ‘El dret dels infants i adolescents a la ciutat. Millorem el nostre espai públic amb Camí escolar, espai amic i altres experiències”, que coorganitzem IMEB i Institut Infància i Adolescència. La jornada, que tindrà lloc el proper 15 de desembre a l’Espai Jove La Fontana i està oberta a tota la ciutadania, té per objectiu posar el focus sobre la necessitat de repensar i transformar la ciutat per fer possible que s’hi pugui viure millor la infància i l’adolescència, entenent que així s’aconsegueix una ciutat millor per tota la societat.

Iniciarem la Jornada amb el  pedagog especialista en infància i ciutat, Sr.Francesco Tonucci, i l’arquitecta i urbanista experta en cooperació ciutadana en el territori, Sra. Itziar González, que dialogaran sobre com millorar l’espai públic perquè esdevingui un entorn més educatiu i comunitari per a la infància i l’adolescència. Posteriorment s’obrirà el diàleg amb un grup de nois i noies de quatre centres educatius que han estat treballant les seves propostes de millora de l’entorn a partir del projecte ‘Camí escolar, espai amic’. La sessió de matí s’arrodoneix amb un tast d’experiències sobre infància, adolescència i espai públic a Barcelona amb més d’una vintena d’experiències impulsades per centres escolars, entitats socials, iniciatives comunitàries i l’ajuntament.

A la tarda tindrem  quatre tallers simultanis oberts a la ciutadania en què es debatrà sobre la dimensió educativa de l’espai públic i la participació dels infants, el joc i la trobada als carrers i places, l’acció comunitària i la mobilitat, a partir d’una presentació inicial de persones especialistes. Finalment hi haurà una entrevista oberta al Sr. Tonucci per part del periodista Sr. Carles Capdevila i conclourà la Jornada l’Alcaldessa de Barcelona, Sra. Ada Colau.

Podeu consultar el PROGRAMA AQUÍ i formalitzar la vostra inscripció a través D'AQUEST FORMULARI. L’aforament és limitat i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció.
Copyright © Institut Municipal d'Educació Barcelona, All rights reserved.                      
Esteu rebent el full informatiu del camí escolar, espai amic per que el vostre centre forma part de la xarxa de camins escolars de Barcelona.

correu electrònic:
camíescolarbcn1@gmail.com

donar-se de baixa    subscriu-te 
 
                                             

                           


This email was sent to montse@guardabarrios.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
programa camí escolar, espai amic · plaça Espanya, 5 · Barcelona, Barcelona 08010 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp