Copy
Laatste nieuws van de WoonWijzerWinkel
View this email in your browser
Je wooncomfort verbeteren en op je energierekening besparen? De WoonWijzerWinkel heeft voor ieder huis een oplossing. We geven onafhankelijk en persoonlijk advies voor elke situatie en budget.
Kijk voor meer informatie op woonwijzerwinkel.nl

Via deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. 
 
Isoleer je woning en maak gebruik van de subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen.
Huiseigenaren en Verenigingen van Eigenaren die meerdere energiebesparende maatregelen tegelijk nemen, kunnen hiervoor na de zomer subsidie aanvragen. Neem contact op met de WoonWijzerWinkel, we helpen je graag verder.
 
Bespaar op de aanschaf van zonnepanelen en doe mee met de zonnepanelen actie in Vlaardingen.
In samenwerking met het Vlaardings Energie Collectief heeft de WoonWijzerWinkel meerdere aanbieders uitgedaagd voor hoge kwaliteit zonnepalen tegen een scherpe prijs.
Klik hier voor meer informatie over deze actie
 
Wil je samen met je buren je woning verduurzamen en gebruik maken van collectief voordeel?
De WoonWijzerWinkel is ook in jouw buurt actief. We helpen jou en je buren graag verder met advies, relevante aanbiedingen en collectief inkoopvoordeel.
Klik hier voor wijkacties bij jou in de buurt
 
Natte kruipruimte isoleren doe je in de zomer!
Isoleren in de zomer zal niemand inspireren. Toch is dit de periode om de problemen van een natte kruipruimte op te lossen en het comfort van je woning te verbeteren. Wij helpen je graag verder met advies en offerte-aanvraag.
Klik hier voor oplossingen voor het isoleren van je kruipruimte

 
Vrijblijvend advies aanvragen
Openingstijden zomerperiode

De WoonWijzerWinkel is in de vakantieperiode open van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur (t/m 20 augustus op zaterdagen gesloten).
Het team van de WoonWijzerWinkel wenst u een geweldige zomer.

In de WoonWijzerWinkel kun je alle duurzame oplossingen bekijken. Er zijn vele mogelijkheden om je woning duurzamer te maken. Van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties.
Kom langs en laat je inspireren!

Voor iedere woning en budget zijn er oplossingen. Onze adviseurs vertellen je graag wat in jouw situatie mogelijk is en wat de kosten zijn. Voor het beste advies verdiepen we ons graag in jouw situatie.
Wij geven je advies op maat!

twitter
facebook
Website
Copyright © 2016 WoonWijzerWinkel, All rights reserved.