Copy
Νέα για την Sto στην Ελλάδα και τον κόσμο
StoHellas

Νέο του Μήνα

Η StoHellas συνεχίζει και φέτος την διεξαγωγή των ολοκληρωμένων σεμιναρίων εξωτερικής θερμομόνωσης

σεμινάρια εξωτερικής θερμομόνωσης

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η μεγάλη επιτυχία και η προσέλευση από όλες τις περιοχές της Ελλάδας στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της StoHellas. Η ανταπόκριση του τεχνικού κόσμου και η ανάγκη των μηχανικών και εφαρμοστών για άρτια γνώση και πληροφόρηση, είναι ηκινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε τα σεμινάριά μας για τα κορυφαία συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης της Sto, που διεξάγουμε πάνω από 15 χρόνια στην χώρα μας.

Τα σεμινάρια διεξάγονται συγκεκριμένες ημερομηνίες στις εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο και έχουν διάρκεια περίπου 6 ώρες. Περιλαμβάνουν θεωρητική ανάλυση των συστημάτων StoTherm και των εξελίξεων σε αυτά, παρουσίαση των μοναδικών υλικών και καινοτομιών που διαθέτει η Sto στην παγκόσμια αγορά, και τέλος πρακτική παρουσίαση της μεθοδολογίας εφαρμογής των υλικών και των λεπτομερειών στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.
Οι ημερομηνίες των σεμιναρίων για το 2019 έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας www.stohellas.gr.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραβρεθείτε στις προκαθορισμένες ημερομηνίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε εγκαίρως με το τεχνικό μας τμήμα για να δηλώσετε συμμετοχή είτε τηλεφωνικά στο 2105570191 είτε στέλνοντας email στο stoinfo@drapa.gr.

Υλικό του Μήνα

StoColor Opticryl

StoColor Opticryl

Την άνοιξη ανανεώνουμε τους εσωτερικούς μας χώρους και χρησιμοποιούμε βαφές εσωτερικού χώρου StoColor Opticryl για την προστασία των χώρων και της υγείας μας.

Τα υλικά επικάλυψης εσωτερικών επιφανειών αποτελούν παραδοσιακά για την Sto τομέα πρωτοπορίας και προσφοράς για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Οι βαφές εσωτερικού χώρου StoColor Opticryl είναι φιλικές στο περιβάλλον και πιστοποιημένες για μηδενική περιεκτικότητα βλαβερών ουσιών, μηδενικές εκπομπές βλαβερών πτητικών ενώσεων και διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα εσωτερικού αέρα Α+.

 Ακόμα έχουν ιδιαίτερα υψηλή αντοχή - κλάση 1 - στην τριβή και το πλύσιμο, τα απορρυπαντικά και απολυμαντικά μέσα, και είναι τα πλέον κατάλληλα για χώρους με αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής. Η σειρά StoColor Opticryl είναι πιστοποιημένη από τον γερμανικο οργανισμό TÜV, η οποία πιστοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των υλικών εσωτερικής χρήσης της Sto σε ό,τι αφορά τις εκπομπές βλαβερών ουσιών στο εσωτερικό περιβάλλον των κτιρίων.

Η πιστοποίηση αυτή περιλαμβάνει τα αυστηρότερα κριτήρια για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα από κάθε άλλο ανάλογο έλεγχο ή πιστοποιητικό, και αποτελεί εγγύηση για τον τελικό χρήστη.

Περισσότερα

Έργο του Μήνα

Moxy Patra Marina

Ανοίγει τις πύλες του μέσα στον Απρίλιο το ξενοδοχείο Moxy Patra Marina στην Πάτρα. Πρόκειται για το πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του πρώην ξενοδοχείου Moreas Hotel, κατασκευής του 1974. 

Στις ανακαινισμένες προσόψεις του κτιρίου εφαρμόστηκαν τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Vario και StoTherm Mineral που εξασφαλίζουν εξαιρετική αξιοπιστία και αντοχή σε συνδυασμό με την οικονομία και την απαιτούμενη από τον Νέο Κανονισμό Πυρασφάλειας αντίσταση στην φωτιά. Η Sto άλλωστε είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης και διαθέτει για πάνω από 10 χρόνια στην παγκόσμια αγορά τα κορυφαία επιχρίσματα σε αντίσταση στην φωτιά κλάσης Α2-s1,d0 κατά ΕΝ 13501-1.

Το ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο βρίσκεται στο ομορφότερο κομμάτι της παραλιακής ζώνης, ακριβώς απέναντι από την μαρίνα της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Τα Moxy Hotels είναι ένα πρωτοποριακό concept αλυσίδας μπουτίκ ξενοδοχείων που λανσάρει ο αμερικάνικος όμιλος Marriot τα τελευταία χρόνια σε όλο τον κόσμο. Το Moxy Patra Marina θα διαθέτει 116 πολυτελή δωμάτια με μοντέρνο σχεδιασμό που συνάδουν της φήμης που ακολουθεί εδώ και δεκαετίες την Marriot International.

Επικαιρότητα

H Sto στηρίζει του νέους αρχιτέκτονες

«Green.Building.Solutions.»

Το Ίδρυμα Sto-Foundation υποστηρίζει το θερινό σχολείο με την ονομασία «Green.Building.Solutions.» που θα γίνει στη Βιέννη. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, διάρκειας τριών εβδομάδων, θα έχει θέμα την βιωσιμότητα των κατασκευών, την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και την διατήρηση των πόρων στους συγκεκριμένους τομείς.

Για ένατη χρονιά, φοιτητές από όλο τον κόσμο θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν συσσωρευμένες γνώσεις μέσω της διαπολιτισμικής ανταλλαγής απόψεων και της πρακτικής εμπειρίας μέσα από αρχιτεκτονικές περιηγήσεις που θα λάβουν χώρα από τις 20 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου 2019 στην πανέμορφη αυστριακή πρωτεύουσα.

Τα μαθήματα θα γίνουν στην αγγλική γλώσσα και απευθύνονται σε αριστούχους φοιτητές της σχολής Αρχιτεκτονικής και των Πολιτικών Μηχανικών. Ωστόσο όλοι οι φοιτητές με τεχνικό υπόβαθρο έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν για συμμετοχή στο θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Το ίδρυμα STO στηρίζει το Green.Building.Solutions.

Οι αιτούντες μπορούν παράλληλα να υποβάλλουν αίτηση υποτροφίας για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Έτσι παρέχεται η δυνατότητα να συμμετέχουν και οι οικονομικά ασθενέστεροι φοιτητές στο θερινό σχολείο. Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στο GreenBuilding.Solutions. στη διεύθυνση https://summer-university.net μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2019. Με την αίτησή τους μπορούν να εγγραφούν και στο έξτρα πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρει το Ίδρυμα Sto.

Share
Share
+1
Tweet
Προωθήστε το newsletter

Ακολουθήστε μας στα Social Media

    
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση
Copyright © 2019 StoHellas, All rights reserved.
Διαχείριση στοιχείων λογαριασμού   |  Εγγραφή στο newsletter  |  Διαγραφή από το newsletter