Νέα για την Sto στην Ελλάδα και τον κόσμο
StoHellas

Νέο του μήνα

«Droplet» στο Werkstatt (εργαστήριο) της Sto, στο Λονδίνο

14 Οκτωβρίου-16 Δεκεμβρίου 2016

Droplet - Sto Werkstatt

Ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο έργο με μια ειδική κατασκευή, όπου 100 μεταλλικά εκκρεμή βρίσκονται αντίστοιχα πάνω από 100 τρισδιάστατα πέταλα-φύλλα, στο Werkstatt - ‘το εργαστήριο’ - της Sto, στο Λονδίνο.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, τα 100 εκκρεμή θα ρίχνουν αντίστοιχα σταγόνες χρωστικών ουσιών μέσα στα 100 πέταλα-φύλλα, όπου η μισή επιφάνεια τους είναι καλυμμένη με την γνωστή κορυφαία αυτοκαθαριζόμενη βαφή της Sto, StoColor Lotusan, με τις ιδιότητες των φύλλων του Λωτού, η οποία θα προστατεύει την επιφάνεια από τις χρωστικές καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Οι ιδιότητες των φύλλων του Λωτού εξασφαλίζουν πρωτοφανή αντίσταση στους ρύπους και κορυφαία αδιαβροχοποίηση με αποτέλεσμα οι επιφάνειες να διατηρούνται μόνιμα στεγνές και καθαρές.

IQ Intelligent Technology
Δείτε τις προηγμένες βαφές προσόψεων της σειράς IQ Intelligent Technology:
StoColor Lotusan 
StoColor Photosan 
StoColor Dryonic 
StoColor X-Black 
Διαβάστε το αγγλικό φυλλάδιο
Διαβάστε περισσότερα για τα προϊόντα IQ Intelligent Technology
Διαβάστε περισσότερα για την έκθεση 

Υλικό του Μήνα

Σύστημα Ηχοαπορρόφησης StoSilent Distance

Σύστημα ακουστικής StoSilent Distance

Το πλέον δοκιμασμένο και επιτυχημένο σύστημα ακουστικής για κατασκευές ξηράς δόμησης χωρίς αρμούς σε οροφές και τοίχους. 

σύστημα ακουστικής για κατασκευές ξηράς δόμησης χωρίς αρμούς
Προσφέρει υψηλούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης aw από 0.45 έως 0.85, υψηλή αισθητική με τα λεία ή τα λεπτόκοκκα τελικά επιχρίσματα και μοναδική ευελιξία και ευκολία στην τοποθέτηση και διαμόρφωση.

Οι πλάκες StoSilent αποτελούνται από σωματίδια ανακυκλωμένου γυαλιού (υαλοσανίδα) με μικροπόρους και ουσιαστικά προσφέρουν σχεδόν 100% απορροφητική επιφάνεια.

Τα συστήματα StoSilent έχουν εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία σε εκατοντάδες χιλιάδες m2 σε πολλά από τα σημαντικότερα έργα στην Ελλάδα και συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους στην Ελληνική αγορά με νέα συστήματα, υλικά και τεχνικές δυνατότητες.

Διαβάστε περισσότερα για τα συστήματα ηχοαπορρόφησης της Sto
Διαβάστε περισσότερα για το σύστημα ηχοαπορρόφησης StoSilent Distance

Έργο του Μήνα

Πρότυπο Νηπιαγωγείο «Ιωάννης .Μ. Καρράς»

πρότυπο νηπιαγωγείο «Ιωάννης Μ. Καρράς»  του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού  Ιδρύματος

Στο Παλαιό Ψυχικό, σε έκταση οικοπέδου 8500m2, λειτουργεί πλέον το δίγλωσσο πρότυπο νηπιαγωγείο «Ιωάννης Μ. Καρράς»  του “Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού  Ιδρύματος”.
 
Το κτίριο, που αποτελεί το πρώτο κτίριο στην Ελλάδα στο οποίο απονεμήθηκε το βραβείο Leed Platinum, μπορεί να φιλοξενήσει καθημερινά έως και 300 παιδιά.
 
Για τις υψηλές απαιτήσεις ενός τέτοιου κτιρίου, τοποθετήθηκε το σύστημα ηχοαπορρόφησης StoSilent Distance στο μεγαλύτερο μέρος των οροφών του νηπιαγωγείου καλύπτοντας περισσότερα από 2000m2.
 
Η αρχιτεκτονική μελέτη του έργου έγινε από το γραφείο Αλέξανδρος Σαμαράς & Συνεργάτες, και η μελέτη ακουστικής από τον Dr. Gottfried Schubert.
 
Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα

Συμμετοχή της StoHellas στην Ημερίδα με θέμα:

«Το παρόν και το μέλλον του προγράμματος "Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον"»

Το παρόν και το μέλλον του προγράμματος "Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον"

Το B2Green.gr σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ διοργανώνει ημερίδα, το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον του προγράμματος "Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον"». 
 
Η StoHellas εκτός από χορηγός στην ημερίδα αυτή, θα συμμετέχει και με ομιλία με θέμα «Το παρόν και το μέλλον της χρήσης συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων στην Ελλάδα».
 
Διαβάστε περισσότερα | Δείτε το πρόγραμμαΔηλώστε συμμετοχή

Share
Share
+1
Tweet
Προωθήστε το newsletter

Ακολουθήστε μας στα Social Media

    
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση
Copyright © 2016 StoHellas, All rights reserved.
Διαχείριση στοιχείων λογαριασμού   |  Εγγραφή στο newsletter  |  Διαγραφή από το newsletter