Νέα για την Sto στην Ελλάδα και τον κόσμο
StoHellas

Νέο του μήνα

Sto Design Collection

StoDesign Collection 14|15 Interior

Κάθε δύο χρόνια, οι σχεδιαστές της Sto συγκεντρώνουν σε μια μοναδική αρχιτεκτονική βεντάλια αποχρώσεις, τεχνοτροπίες, υφές και επιφάνειες. Αυτά αντανακλούν τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και έχουν προκύψει από την καθημερινή συνεργασία τους με κορυφαίους αρχιτέκτονες, από σύγχρονες μελέτες και διεθνή forum σχεδιασμού.

Η τρέχουσα συλλογή ονομάζεται StoDesign Collection 14|15 Interior και παρουσιάζει πλήθος φινιρισμάτων και χρωματικών επιλογών που είναι διαθέσιμες στην εξειδικευμένη βεντάλια της συλλογής.

Δείτε το microsite, τα video εφαρμογής και τα διακοσμητικά υλικά StoCalce Deco.

Έργο του Μήνα

Ακτή Ζευς

Ακτή Ζευς

Σε μια ιδιαίτερη τοποθεσία επάνω στην θάλασσα, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης, έγινε αποκατάσταση των εξωτερικών όψεων συνολικής επιφάνειας ~12.000m2 στο υφιστάμενο ξενοδοχείο Akti Zeus.

Πρωταρχικός στόχος ήταν η μέγιστη προστασία των επιφανειών των προσόψεων, με χρήση του οργανικού αντιρρηγματικού συστήματος επιχρισμάτων StoArmat Classic – Stolit για μέγιστη προστασία από ρωγμές και κορυφαία αντοχή στον χρόνο.
Είναι χαρά μας στην StoHellas να συμμετέχουμε σε έργα τέτοιου επιπέδου και μέσω των υλικών μας να προσφέρουμε την κορυφαία αντοχή στις κατασκευές των συνεργατών μας.

Διαβάστε περισσότερα

Υλικό του Μήνα

Αντιρρηγματικά συστήματα Sto-Anticrack

Συστήματα επισκευής ρωγμών Sto-Anticrack

 Συστήματα προστασίας από ρωγμές με χρήση ελαστομερών αντιρρηγματικών επιχρισμάτωνΟι ρωγμές ιδιαίτερα στους εξωτερικούς τοίχους είναι ένα φαινόμενο που οφείλεται στις έντονες καταπονήσεις που δέχονται οι εξωτερικές επιφάνειες από τις μεταβολές τις θερμοκρασίας και των καιρικών συνθηκών.
Η StoHellas προτείνει μια ολοκληρωμένη σειρά υλικών για προστασία από ρωγμές, που προσφέρουν λύσεις είτε σε υφιστάμενες προβληματικές επιφάνειες είτε σε νέες κατασκευές για την πρόληψη εμφάνισης ρωγμών στα εξωτερικά επιχρίσματα.

Ανάλογα με την περίπτωση, τις αιτίες και την φύση του προβλήματος μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από ένα πλήθος συστημάτων και υλικών για την πλέον κατάλληλη τεχνική αντιμετώπιση.

Διαβάστε περισσότερα για τα συστήματα επισκευής ρωγμών Sto-Anticrack.

Επικαιρότητα

To StoVentec SmartFlex βραβεύτηκε ως προϊόν της χρονιάς 2016 στην κατηγορία "Excellent Product Design – Building and Elements"

German Design Awards 2016 StoVentec SmartFlex

http://www.german-design-award.comTo πρωτοποριακό σύστημα αεριζόμενης πρόσοψης StoVentec SmartFlex κέρδισε το πρώτο βραβείο στα German Design Awards 2016 στην κατηγορία "Excellent Product Design – Building and Elements" χάρη στην κορυφαία ευελιξία και τις δυνατότητες τρισδιάστατου σχεδιασμού των προσόψεων που προσφέρει.

To σύστημα StoVentec SmartFlex αποτελείται από πλάκες "ακρυλικού γυαλιού" (PMMA) γεμισμένο με ειδικό μίγμα αδρανών που του προφέρουν αδιαφάνεια και εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες. Προσφέρει στα κτίρια ολοκληρωμένη θερμομόνωση χωρίς θερμογέφυρες και μοναδικές δυνατότητες σχεδιασμού των προσόψεων καθώς καμπυλώνει για να δημιουργήσει τρισδιάστατα στοιχεία και χρωματίζεται πλήθος αποχρώσεων.

Διαβάστε περισσότερα:
www.german-design-award.com | gallery.designpreis.de
www.sto.de/service/news | www.sto.de/referenzen

Share
Share
+1
Tweet
Προωθήστε το newsletter

Ακολουθήστε μας στα Social Media

  
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση
Copyright © 2016 StoHellas, All rights reserved.
Διαχείριση στοιχείων λογαριασμού   |  Εγγραφή στο newsletter  |  Διαγραφή από το newsletter