Copy
Νέα για την Sto στην Ελλάδα και τον κόσμο
StoHellas

Νέο του Μήνα

Τα έργα από τον κόσμο της STO

Στην συνεχώς ανανεωμένη ενότητα «References» της ιστοσελίδας της Sto (www.sto.com) μπορείτε να δείτε την εφαρμογή των προηγμένων συστημάτων δόμησης Sto σε έργα από ολόκληρο τον κόσμο που έχουν ιδιαίτερα υψηλές τεχνικές απαιτήσεις.

Μέσα από μία εκτενή συλλογή φωτογραφιών παρουσιάζονται έργα διεθνούς φήμης που αποτελούν σημεία αναφοράς στην εφαρμογή προϊόντων και συστημάτων της Sto όπως:

  • HABA Headquarters Building, Tokyo – σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, StoTherm Classic
  • World Trade Center Memorial Foundation, New York – σύστημα ηχοαπορρόφησης, StoSilent Distance
  • Cecil Office Building, Athens - διακοσμητικές κορνίζες, StoDeco Profile

Παρουσιάζονται έργα που έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα, αλλά και έργα που έχουν ολοκληρωθεί πριν από είκοσι χρόνια και αποτελούν απόδειξη της αντοχής και της ποιότητας των υλικών της Sto.

Περισσότερα

Υλικό του Μήνα

Winter is here – Η Sto έχει τη λύση

Τεχνολογία QS (QuickSet Technology)

Χάρη στην Τεχνολογία QS (QuickSet Technology) μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τις υγρές και ψυχρές περιόδους του έτους.

Η κακοκαιρία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των εργασιών στις προσόψεις κατά τη μεταβατική περίοδο από το φθινόπωρο στο χειμώνα και από το χειμώνα στην άνοιξη. Με τα προϊόντα πρόσοψης Sto QS είστε πλήρως εξασφαλισμένοι κατά τις υγρές και κρύες μεταβατικές περιόδους. Η τρέχουσα ομάδα προϊόντων QS περιλαμβάνει αστάρια, κονιάματα, επιχρίσματα, χρώματα και σφραγιστικά υλικά. Έτσι μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες μόνωσης και επικάλυψης της πρόσοψης, ακόμα και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα QS είναι φιλικά προς το περιβάλλον, και δεν περιέχουν πρόσθετα διαλυτικά μέσα, όπως γλυκόλη ή αλκοολούχα πρόσθετα.

Η ομάδα προϊόντων QS καταργεί τους μέχρι πρότινος ισχύοντες κανόνες για τις συνθήκες εφαρμογής. Ενώ προηγουμένως η εφαρμογή ήταν δυνατή μόνο σε θερμοκρασία τουλάχιστον +10°C και με σχετική υγρασία έως 70 %, με τα προϊόντα QS μπορείτε να δουλέψετε από +1°C και με σχετική υγρασία έως 95 %. Ακριβώς δηλαδή μέσα στις δύσκολές ψυχρές περιόδους του έτους. Με τα προϊόντα QS, όχι μόνο μπορείτε να εργαστείτε για μεγαλύτερο διάστημα με περισσότερη ασφάλεια, αλλά ξεκινάτε επίσης και νωρίτερα τις εργασίες στις προσόψεις, μόλις οι καιρικές συνθήκες αρχίσουν να βελτιώνονται.

Περισσότερα

Έργο του Μήνα

Mayia Exclusive Resort & Spa

Mayia Exclusive Resort & Spa

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο του ομίλου Χατζηλαζάρου, Mayia Exclusive Resort & Spa, ξεκίνησε να λειτουργεί μέσα στο 2018. Το καινούργιο στολίδι του ομίλου H Hotels βρίσκεται στο Κιοτάρι Ρόδου, απλώνεται σε μία έκταση 62.480 τ.μ. και διαθέτει συνολικά 250 δωμάτια. 

Στo μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίριο, εφαρμόστηκε το κορυφαίο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic, σε όλες τις προσόψεις και τους εξωτερικούς χώρους των κτιρίων.
Επίσης τo κορυφαίo αντιρρηγματικό σύστημα της Sto, με χρήση του StoArmat Classic PLUS προστατεύει τις εξωτερικές διακοσμητικές διαμορφώσεις, ενώ επιλεγμένες τεχνοτροπίες από την εκτεταμένη σειρά διακοσμητικών υλικών και επιχρισμάτων όπως τα τελικά επιχρίσματα Stolit MP και StoSuperlit (ακρυλικό επίχρισμα φυσικής πέτρας) και πολλά ακόμα διακοσμούν τους εσωτερικούς χώρους της μονάδας.

Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό επιμελήθηκαν οι Delta Architects / Τατιάνα Κούππα - Νίκος Παπαπανούσης.

Εκτενές αφιέρωμα για το ξενοδοχείο κάνει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ».

Επικαιρότητα

Τιμητική διάκριση για την οικογένεια της Sto

Η παγκοσμίου φήμης συμβουλευτική εταιρία Ernst & Young διοργάνωσε και φέτος τον διεθνή διαγωνισμό με τίτλο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» σε 60 χώρες. Βραβεία αριστείων απονεμήθηκαν στις κατηγορίες «Ψηφιακή μεταμόρφωση», «Βιομηχανία», «Υπηρεσίες», «Καταναλωτικά Αγαθά / Εμπόριο» και «Νέες Επιχειρήσεις».

Το τιμητικό βραβείο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς - Οικογενειακές Επιχειρήσεις» πήγε φέτος στους Jochen και Gerd Stotmeister της εταιρίας Sto. Αυτό το βραβείο θέλει να τιμήσει τις οικογένειες που κατάφεραν να διατηρήσουν, να σχεδιάσουν και να μεταβιβάσουν την επιχείρησή τους στην επόμενη γενιά.

Φέτος, στον τελικό της Γερμανίας έφτασαν 33 εταιρείες. Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή επέλεξε τους επιχειρηματίες για τον τίτλο "Επιχειρηματίας της Χρονιάς ". Οι νικητές τιμήθηκαν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, κατά τη διάρκεια γκαλά στο Γερμανικό Μουσείο Ιστορίας του Βερολίνου.

Τον Ιούνιο του 2019, όλοι οι νικητές των Επιχειρηματιών της Χρονιάς, από 60 χώρες, θα συναντηθούν στο Μόντε Κάρλο για να εκλέξουν τον "Παγκόσμιο Επιχειρηματία του έτους 2019". Εδώ οι νικητές της Γερμανίας θα εκπροσωπηθούν από τον Daniel Krauss, τον André Schwämmlein και τον Jochen Engert από την FlixMobility. Ως μέρος της εκδήλωσης οι αδελφοί Stotmeister από τη Sto θα έχουν ακόμα μια διάκριση. Ο Jochen και ο Gerd Stotmeister θα συμμετέχουν στο διεθνές Hall of Fame του βραβείου «Επιχειρηματίας της Χρονιάς - Οικογενειακές Επιχειρήσεις».

Share
Share
+1
Tweet
Προωθήστε το newsletter

Ακολουθήστε μας στα Social Media

    
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση
Copyright © 2019 StoHellas, All rights reserved.
Διαχείριση στοιχείων λογαριασμού   |  Εγγραφή στο newsletter  |  Διαγραφή από το newsletter