Νέα για την Sto στην Ελλάδα και τον κόσμο
StoHellas

Νέο του μήνα

Νέο website Sto

www.sto.com

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τον νέο πλήρως ανανεωμένο διαδικτυακό ιστότοπο της Sto με φρέσκο περιεχόμενο, νέα δομή και πολύ περισσότερες πληροφορίες για τα υλικά και τα συστήματα της Sto. Ο νέος ιστότοπος είναι ιδιαίτερα φιλικός για χρήση από κινητές συσκευές και ελπίζουμε οι πληροφορίες του να σας φανούν χρήσιμες.

Διαβάστε περισσότερα: www.sto.com

Υλικό του Μήνα

Χρώματα και σοβάδες StoLotusan®

Σιλικονούχες βαφές προσόψεων άριστης ποιότητας με τις ιδιότητες των φύλλων του λωτού.

Οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης για κορυφαία αντοχή StoTherm Classic®Σιλικονούχες βαφές και επιχρίσματα προσόψεων κορυφαίας ποιότητας με τις ιδιότητες των φύλλων του λωτού.

Ο αυτοκαθαριζόμενος σοβάς StoLotusan® και οι βαφές StoColor Lotusan® με την πρωτοφανή αντίσταση στους ρύπους, την κορυφαία αδιαβροχοποίηση και την υψηλή ελαστικότητα προσφέρουν την πλέον ολοκληρωμένη προστασία στις προσόψεις. Επιπλέον με την μοναδική σύνθεση και την υδροφοβία τους διατηρούν τις επιφάνειες στεγνές και καθαρές αφού τα σωματίδια σκόνης δεν μπορούν να κολλήσουν και απλά παρασύρονται από τις σταγόνες της βροχής.

Διαβάστε περισσότερα: Lotus-Effect® & StoLotusan®

Έργο του Μήνα

Κατοικία στο Πικέρμι

Κατοικία στο Πικέρμι - PARTHENIOS ARCHITECTS & ASSOCIATES

Σε ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής νεόδμητη κατοικία στην περιοχή Πικέρμι Αττικής εφαρμόσθηκε το υψηλής ποιότητας οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic.
Η επένδυση του κτιρίου έγινε με χρήση θερμομονωτικών πλακών από διογκωμένη πολυστερίνη πάχους 10 cm που εξασφαλίζει άριστη εξοικονόμηση ενέργειας κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.
Σαν τελικό φινίρισμα εφαρμόσθηκε το λεπτόκοκκο τελικό επίχρισμα StoNivellit, οργανικός έγχρωμος σοβάς εξωτερικής χρήσης για εφαρμογή σχεδόν σε κάθε επιφάνεια με ιδιαίτερα λεπτόκοκκα αδρανή (~0,5mm) και μοναδική ευελιξία και ευκολία στην χρήση.
H αρχιτεκτονική μελέτη και η επίβλεψη του έργου πραγματοποιήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο "PARTHENIOS ARCHITECTS & ASSOCIATES".

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα

Κτιριακό Συγκρότημα Green Plaza

Green Plaza (πρώην Kifissias Plaza) - Grivalia Properties

Σύντομα ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακατασκευής στο κτιριακό συγκρότημα, Green Plaza (πρώην Kifissias Plaza) που βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Μαρούσι και ανήκει στην ιδιοκτησία της Grivalia Properties.
Για την ενεργειακή αναβάθμισή του, η οποία έγινε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα για την αειφορία και το περιβάλλον, χρησιμοποιήθηκε το οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic σε επιφάνειες ~5.000 m2 για να εξασφαλίζει την εξοικονόμηση ενέργειας, την ανθεκτικότητα και την αντοχή στον χρόνο των προσόψεων των κτιρίων του συγκροτήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Share
Share
+1
Tweet
Προωθήστε το newsletter

Ακολουθήστε μας στα Social Media

    
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση
Copyright © 2016 StoHellas, All rights reserved.
Διαχείριση στοιχείων λογαριασμού   |  Εγγραφή στο newsletter  |  Διαγραφή από το newsletter