Copy
Νέα για την Sto στην Ελλάδα και τον κόσμο
StoHellas

Νέο του μήνα

StoColor Dryonic: Ψηφίστηκε στα 3 κορυφαία υλικά στα βραβεία GreenTec Awards 2017 στην κατηγορία «Κατασκευή και Διαβίωση»

StoColor Dryonic
Για ακόμα μια φορά η Sto βασισμένη στους νόμους της φύσης και συγκεκριμένα στο σκαθάρι της ερήμου Ναμίμπ δημιουργεί μια καινοτόμο βαφή που συγκεντρώνει και διοχετευτεί ταυτόχρονα το νερό από την επιφάνεια σχεδόν σε μηδενικό χρόνο.

Το StoColor Dryonic έχει μια ειδική υδρόφιλη-υδρόφοβη επιφάνεια που συγκεντρώνει και διοχετεύει ταυτόχρονα το νερό που επικάθεται στην επιφάνεια του π.χ. από τη βροχή ή την υγρασία, με αποτέλεσμα η πρόσοψη να στεγνώνει ταχύτατα!
 
Με τον τρόπο αυτό η επιφάνεια παραμένει στεγνή και καθαρή και προστατευμένη από μικροοργανισμούς όπως μύκητες και άλγη.

Συνδυάζει την μοναδική τεχνογνωσία της Sto για παραγωγή βαφών υψηλής ποιότητας με την κορυφαία αντοχή στον χρόνο και την προστασία των προσόψεων
όπως και οι άλλες βαφές προσόψεως της σειράς IQ Intelligent Technology.
 
Διαβάστε περισσότερα για το προϊόν στα αγγλικά.
Διαβάστε περισσότερα στο site μας.
Δείτε το video και πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία.
 
Διαβάστε περισσότερα για τις βαφές της σειράς IQ Intelligent Technology
StoColor Lotusan
StoColor Photosan

Υλικό του Μήνα

StoTherm Vario

StoTherm Vario
Ο κορυφαίος συνδυασμός απόδοσης, ευελιξίας και οικονομίας ανάμεσα στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης με τσιμεντοειδές επίχρισμα οπλισμού, κάνει το StoTherm Vario το πιο ολοκληρωμένο οικονομικό σύστημα της αγοράς.
 
Η αξεπέραστη τεχνογνωσία της Sto στην τεχνολογία επιχρισμάτων για εξωτερική θερμομόνωση προσφέρει ευκολία και ταχύτητα στην εφαρμογή και υψηλή ανθεκτικότητα και διάρκεια στον χρόνο.
Με δυνατότητα επιλογής από όλη την σειρά οργανικών ή ανόργανων τελικών επιχρισμάτων της Sto, το StoTherm Vario προσφέρει όλες τις επιλογές για ένα ολοκληρωμένο τελικό αποτέλεσμα.
Ευελιξία, οικονομία, υψηλή αντοχή και αισθητική με άποψη.
 
Διαβάστε περισσότερα για το StoTherm Vario.

Έργο του Μήνα

Κτίριο “One Kleomenous” στο Κολωνάκι

One Kleomenous
Στο μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίριο “One Kleomenous”, χτισμένο δίπλα στο λόφο του Λυκαβηττού και απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλοντα χώρο, εφαρμόσθηκε το κορυφαίο οργανικό Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm Classic.
 
Με την ευκολία στην χρήση και την ευελιξία του στις διαμορφώσεις, παρείχε στους μηχανικούς και τους εφαρμοστές του έργου, τα εργαλεία για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο και εντυπωσιακό έργο τους.

Η επένδυση του κελύφους του κτιρίου έγινε με τη χρήση μονωτικών πλακών από διογκωμένη πολυστερίνη Sto-EPS Board ειδικών προδιαγραφών και με την τεχνολογία των λεπτών οργανικών επιχρισμάτων, ως φινίρισμα χρησιμοποιήθηκε το ακρυλικό επίχρισμα της Sto, Stolit K.

H αρχιτεκτονική μελέτη και η επίβλεψη του έργου πραγματοποιήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Omniview.

Διαβάστε περισσότερα στο αφιέρωμα για το έργο που κάνει το ηλεκτρονικό περιοδικό The Greek Foundation.

Επικαιρότητα

Στις 23 Φεβρουαρίου η παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό δημόσιο

Κέντρο Πολιτισμού
Η γυάλινη όψη του κτιριακού συγκροτήματος. 3 Απριλίου, 2016. Φωτογραφία: Γιώργης Γερόλυμπος
Η τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα.

Η κεντρική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν δρώμενα σε όλους τους χώρους.
 
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος περιλαμβάνει το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος (συνολικής έκτασης 210.000 m2) και τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ) και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ).
 
Για τις απαιτήσεις των κτιρίων, σε διάφορους χώρους όπως VIP αίθουσες, χώροι συνάθροισης κοινού, δωμάτια συντελεστών (καμαρίνια) έχει εφαρμοστεί το μοναδικό ηχοαπορροφητικό σύστημα ψευδοροφών χωρίς αρμούς StoSilent Distance.
 
Το σύστημα StoSilent Distance προσφέρει υψηλούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης και ως τελικό επίχρισμα δέχεται το απόλυτα ομοιόμορφο και λείο, πατητό επίχρισμα StoSilent Top ή το λεπτόκοκκο ψεκαστό επίχρισμα StoSilent Décor M.
 
Διαβάστε περισσότερα για τα συστήματα StoSilent, για το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και για την τελετή παράδοσης.
Share
Share
+1
Tweet
Προωθήστε το newsletter

Ακολουθήστε μας στα Social Media

    
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση
Copyright © 2017 StoHellas, All rights reserved.
Διαχείριση στοιχείων λογαριασμού   |  Εγγραφή στο newsletter  |  Διαγραφή από το newsletter