Copy
Νέα για την Sto στην Ελλάδα και τον κόσμο
StoHellas

Νέο του Μήνα

Νέα διαδραστική ενότητα έργων Sto

 «Έργα» στον ιστότοπο της StoHellas

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη νέα έκδοση της  ενότητας «Έργα» στον ιστότοπο της StoHellas. 

Για πάνω από 30 χρόνια η StoHellas μεταφέρει στην Ελλάδα την εμπειρία και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία από την παγκόσμια παρουσία της Sto. Τα προϊόντα και τα συστήματα Sto επιλέγονται διαχρονικά σε πολλά από τα πιο απαιτητικά κτιριακά έργα στην χώρα μας. 

Στη ενότητα «Έργα» του ιστοχώρου μας, μπορείτε να δείτε και να θυμηθείτε πολλά από αυτά, να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τα συστήματα Sto που έχουν εφαρμοστεί, καθώς και τη χρονολογία υλοποίησης τους. 

Με χρήση φίλτρων μπορείτε να εμφανίζετε στην οθόνη σας τα έργα ανά κατηγορία χρήσης, σύστημα Sto και γεωγραφική ενότητα. Μέσα στο πλήθος επιλογών μπορείτε να βρείτε διαχρονικά έργα, αναλλοίωτα από τον χρόνο αλλά και σύγχρονες εφαρμογές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η κορυφαία ποιότητα και η προηγμένη τεχνογνωσία της Sto και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση της StoHellas εγγυάται σε ιδιοκτήτες, επενδυτές και μελετητές το άριστο αποτέλεσμα, την απροβλημάτιστη λειτουργικότητα και την κορυφαία αντοχή στο χρόνο των υλικών και των συστημάτων μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την πορεία αυτή και να εμπλουτίσουμε την ενότητα «Έργα» με ακόμα περισσότερες εφαρμογές συστημάτων Sto.

Υλικό του Μήνα

Αεριζόμενες προσόψεις StoVentec

Το μοναδικό σύστημα αεριζόμενων προσόψεων StoVentec

Το μοναδικό σύστημα αεριζόμενων προσόψεων StoVentec προσφέρει αρχιτεκτονική ελευθερία σε όγκους και σχέδια στις όψεις των κτιρίων.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε προσόψεις  κτιρίων με σχεδόν κάθε υπόστρωμα από ξύλο ή μέταλλο έως  τούβλο και σκυρόδεμα, σε καμπυλόγραμμα ή ευθύγραμμα σχήματα και μεγάλες επιφάνειες χωρίς αρμούς διαστολής.

Είναι ιδανικό για την δημιουργία όγκων και επιπέδων στην όψη των κτιρίων καθώς μπορεί να καλύψει έως και 32 εκ. απόσταση από την επιφάνεια εφαρμογής , με το σύστημα στερέωσης που προσφέρει. Ταυτόχρονα μπορεί να εξομαλύνει διαφορές επιπέδων έως και 32 εκ. σε υφιστάμενα κτίρια και να παρέχει σχεδόν οποιαδήποτε απόχρωση, τεχνοτροπία και διακοσμητικό τελείωμα για την εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου. 

StoVentec R
Το StoVentec R παρέχει απεριόριστη επιλογή χρωμάτων και υλικών για απόλυτη ελευθερία στην αποτύπωση οποιασδήποτε απόχρωσης και υφής. Παρέχει επιλογές τελικής επιφάνειας με σοβά, διακοσμητικές τεχνοτροπίες, ψηφίδες, διακοσμητικά τουβλάκια και επιφάνειες χρωματιστού γυαλιού, και την νέα σειρά επενδύσεων με εμφάνιση ξύλου StoVeneer Wood συνθέτοντας μια μοναδική και ευρύτατη παλέτα επιλογών.
StoVentec R
Το σύστημα συνδυάζεται με τα έτοιμα επιχρίσματα StoArmat Classic plus και Stolit, όπου εκτός από  μέγιστη ελαστικότητα και αντοχή σε συνθήκες υγρασίας, παρέχουν υψηλή προστασία από πυρκαγιά στο εξωτερικό περίβλημα των κτιρίων, καθώς είναι πιστοποιημένα με κλάση αντίδρασης στη φωτιά A2-s1, d0 κατά ΕΝ13501-1.

Η χρήση των κορυφαίων επιχρισμάτων Sto, ως ενδιάμεσες και τελικές επικαλύψεις του συστήματος, εγγυώνται απροβλημάτιστη λειτουργία του συστήματος και αντοχή στο χρόνο.

Το σύστημα λειτουργεί και ηχομονωτικά, προσφέροντας βελτίωση ηχομόνωσης έως 10dB ως επένδυση όψης κτιρίου ενώ προσφέρει παράλληλα καταπληκτική μηχανική αντοχή!

Διαβάστε περισσότερα

Έργο του Μήνα

SUMMER SENSES

SUMMER SENSES

Παραδόθηκε σε λειτουργία το  ξενοδοχείο SUMMER SENSES, η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στο νησί της Πάρου για το 2019. 

Το νέο  ξενοδοχείο SUMMER SENSES βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πάρου στην περιοχή της Μάρπισσας.  Διαθέτει 45 δωμάτια και 55 πολυτελείς σουίτες  και αποτελεί το μεγαλύτερο κατάλυμα, προδιαγραφών πέντε αστέρων, που υπάρχει στο νησί των Κυκλάδων. 

Το κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής ξενοδοχειακό συγκρότημα απλώνεται σε έκταση 27.000 τμ  και σε όλες τις προσόψεις των κτιρίων έχει εφαρμοστεί το κορυφαίο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης  StoTherm Classic . Για την εφαρμογή του συστήματος χρησιμοποιήθηκε το ελαστομερές οργανικό επιχρίσμα StoArmat Classic plus με τελική στρώση του κορυφαίου  ακρυλικού σοβά StoLit  K1.0,ομοιόμορφης υφής και ιδιαίτερα λεπτής κοκκομετρίας . Η υψηλή ανθεκτικότητα που παρουσιάζει  το τελικό επίχρισμα StoLit σε άλγη και μύκητες, μπορεί και το καθιστά κατάλληλο για εφαρμογή σε κτίρια δίπλα στη θάλασσα. Παράλληλα σε όλες τις περιφράξεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος εφαρμόστηκε το αντιρρηγματικό σύστημα Sto-Anticrack με χρήση  του StoArmat Classic plus και τελική στρώση StoLit R3 σε έντονη υφή γραφιάτο.

Και οι δύο τύποι επιχρισμάτων StoArmat Classic plus και StoLit εκτός από  μέγιστη ελαστικότητα και αντοχή σε συνθήκες υγρασίας, παρέχουν ταυτόχρονα κορυφαία προστασία από πυρκαγιά στο εξωτερικό περίβλημα των κτιρίων, καθώς είναι πιστοποιημένα με κλάση αντίδρασης στη φωτιά A2-s1, d0 κατά ΕΝ13501-1.

Όλες οι παραπάνω επιλογές  προσδίδουν την επιθυμητή ενεργειακή θωράκιση σε όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος  και παράλληλα μειώνουν δραστικά το κόστος συντήρησης του.

Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κτιρίου επιμελήθηκε το γραφείο 3SK – Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες , η κατασκευή του έργου πραγματοποιήθηκε από την ΕΚΤΕΡ ΑΕ και η εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης και του συστήματος Sto-Anticrack από την εταιρία ΔΥΝΑΜΟΧΡΩΜ.

 

Επικαιρότητα

Έγκριση των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης Sto για εφαρμογή σε δημόσια κτίρια στα Η.Α.Ε.

UAE

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Sto λαμβάνουν έγκριση (“approved status” ) από την Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας του Ντουμπάι και του Άμπου Ντάμπι.

Είμαστε σε ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (EWI/ETICS) StoTherm Classic S1 και StoTherm Mineral, τα οποία διαθέτουν μη αναφλέξιμες θερμομονωτικές πλάκες πετροβάμβακα, είναι επίσημα πιστοποιημένα για εφαρμογή σε δημόσια κτίρια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι εκτεταμένες έρευνες που έγιναν από τις τοπικές υπηρεσίες εξασφάλισαν την συμμόρφωση των συστημάτων StoTherm Classic S1 και StoTherm Mineral με τις απαιτήσεις αναφλεξιμότητας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως αυτές καθορίζονται στις προδιαγραφές ASTM E84, NFPA 295, NFPA 268 και επιτρέπουν την επιλογή οπλισμών και φινιρισμάτων με βάση ή όχι το τσιμέντο.

Με αυτή την κανονιστική πιστοποίηση, η ικανότητά της Sto να είναι ένας αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων, προσδίδει μεγαλύτερη σιγουριά στους Αρχιτέκτονες και τους Σχεδιαστές, όταν προδιαγράφουν  την εξωτερική επένδυση των προσόψεων των κτιρίων στις συγκεκριμένες περιοχές.

Η Sto άλλωστε για πάνω από έξι δεκαετίες ασχολείται με την εξωτερική θερμομόνωση και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης και το σημείο αναφοράς της παγκόσμιας αγοράς εξωτερικής θερμομόνωσης.

Share
Share
+1
Tweet
Προωθήστε το newsletter

Ακολουθήστε μας στα Social Media

    
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση
Copyright © 2019 StoHellas, All rights reserved.
Διαχείριση στοιχείων λογαριασμού   |  Εγγραφή στο newsletter  |  Διαγραφή από το newsletter