Copy
Νέα για την Sto στην Ελλάδα και τον κόσμο
StoHellas
Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά γεμάτη Υγεία, Ευτυχία και Ειρήνη για όλο τον κόσμο!

Νέο του μήνα

Εκπαιδευτικά σεμινάρια συστημάτων StoTherm 2017

Σεμινάριά για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Sto
Η μεγάλη επιτυχία και η προσέλευση από όλες τις περιοχές της Ελλάδας στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της StoHellas μας χαροποιεί ιδιαίτερα και αποτελεί την κινητήρια δύναμη για να συνεχίσουμε τα σεμινάριά μας για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm και τα υπόλοιπα υλικά μας.
 
Τα σεμινάρια διεξάγονται Σάββατο στις εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο και έχουν διάρκεια περίπου 6 ώρες. Περιλαμβάνουν τόσο παρουσίαση των υλικών και των συστημάτων όσο και της μεθοδολογίας εφαρμογής των υλικών και των λεπτομερειών στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.

Οι ημερομηνίες των σεμιναρίων για το 2017 έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας www.stohellas.gr στο παρακάτω link.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραβρεθείτε στις προκαθορισμένες ημερομηνίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τεχνικό μας τμήμα για να δηλώσετε συμμετοχή είτε τηλεφωνικά είτε στέλνοντας email στο stoinfo@drapa.gr.

Εάν δεν μπορείτε να παραβρεθείτε στα σεμινάρια της StoHellas, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εφαρμογές των προϊόντων μας σε ένα από τα πολλά κανάλια της Sto στο YouTube είτε να δείτε αν προτιμάτε στα Αγγλικά όλες τις ταινίες σχετικά με την εφαρμογή των συστημάτων StoTherm ή να επιλέξετε μια από τις πολλές ταινίες για την εφαρμογής των υλικών μας

Υλικό του Μήνα

StoTherm Classic

StoTherm Classic - το καινοτόμο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης
Το StoTherm Classic αποτελεί για δεκαετίες το πιο καινοτόμο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της Sto που αν και παρουσιάστηκε πάνω από μισό αιώνα πριν, συνεχίζει να εξελίσσεται με τα πιο σύγχρονα υλικά και τεχνικές λύσεις ώστε να ανταποκρίνεται με απόλυτη επιτυχία στις κορυφαίες απαιτήσεις των κατασκευών και των χρηστών τους.   
 
Μαζί με την άριστη ποιότητα των υλικών, την αποδεδειγμένη αντοχή στο χρόνο, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία Sto, προσφέρει σχεδόν όλες τις δυνατές επιλογές επιφάνειας, από χρώματα, επιχρίσματα, τεχνοτροπίες, ανάγλυφα διακοσμητικά στοιχεία πάντα με την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας της Sto.
 
Με την χρήση των κορυφαίων οργανικών επιχρισμάτων οπλισμού της Sto, όπως το παραδοσιακά κορυφαίο σε αντοχές και ελαστικότητα StoArmat Classic και το νέο, εξελιγμένο StoArmat Classic Plus για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή σε κρούση και μαζί με το Stolit, την «ναυαρχίδα» των οργανικών σοβάδων της Sto, ως τελική επίστρωση, το StoTherm Classic αντέχει κρούση έως και 15 Joule στην απλή του εκτέλεση, και πάνω από 60 Joule με την ενισυμένη, «αντιβανδαλιστική» στρώση υαλοπλέγματος και StoArmat Classic, και αυτό επιβεβαιώνεται από πιστοποιητικά εξωτερικών εργαστηρίων.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα καινοτόμα προϊόντα της Sto, επισκεφτείτε το κανάλι της Sto στο ΥouΤube.
 
Διαβάστε περισσότερα

Έργο του Μήνα

Costa Navarino

Costa Navarino
Η Costa Navarino, ο πολυτελής τουριστικός προορισμός στη Μεσόγειο, στην παραθαλάσσια έκταση Navarino Dunes κοντά στη Γιάλοβα Μεσσηνίας.
 
Για την υλοποίηση του υψηλής αισθητικής , αλλά και φιλικού στο περιβάλλον έργου, επιλέχθηκαν παραπάνω από ένα προϊόντα Sto για την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους, την τεράστια ποικιλία διακοσμητικών τελειωμάτων και επιλογών, την ευελιξία και την τεχνική αρτιότητα των τεχνικών λύσεων αλλά και την τεράστια εμπειρία της Sto σε έργα υψηλών προδιαγραφών.
Στο έργο επενδύθηκαν περισσότερα από 60.000 τ.μ στις προσόψεων των κτιρίων με το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic® με τελικό επίχρισμα τον πρώτο σε πωλήσεις οργανικό σοβά της Sto, το Stolit, προσφέροντας την παραδοσιακή ζεστασιά που απαιτεί η αρχιτεκτονική του έργου και την αντοχή στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.
 
Τέλος στους συνεδριακούς χώρους των ξενοδοχείων αλλά και σε χώρους συνάθροισης έγινε χρήση του συστήματος ηχοαπορρόφησης StoSilent Panel (Sto Silent Distance), ώστε να συνδυαστεί η κορυφαία ακουστική με την λιτή αισθητική που ζητούσε ο εσωτερικός σχεδιασμός των αιθουσών.
 
Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα

Η STO στην BAU 2017 στο Μόναχο

Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων BAU 2017 - Μόναχο
Στο Μόναχο από 16 έως 21 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση για τις Κατασκευές, τα Δομικά Υλικά και Συστήματα, BAU 2017.

Όπως κάθε φορά, και φέτος η Sto θα συμμετέχει στην έκθεση, Αίθουσα Α6 -Περίπτερο 302,παρουσιάζοντας τις κορυφαίες καινοτόμες λύσεις της, για τις προσόψεις κτιρίων και τους εσωτερικούς χώρους.

Η γκάμα των προϊόντων της Sto εκτείνεται από τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm, τις αεριζόμενες προσόψεις StoVentec, τις καινοτόμες βαφές όπως StoColor Dryonic μέχρι τα συστήματα ηχοαπορρόφησης StoSilent.

Σε περίπτωση που προγραμματίζετε να επισκεφτείτε την έκθεση και θέλετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την Sto στην Bau 2017.

Share
Share
+1
Tweet
Προωθήστε το newsletter

Ακολουθήστε μας στα Social Media

    
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση
Copyright © 2017 StoHellas, All rights reserved.
Διαχείριση στοιχείων λογαριασμού   |  Εγγραφή στο newsletter  |  Διαγραφή από το newsletter