Copy

Donderdag heropent onze winkel na de zomerstop. Eind augustus is de vierde editie van Zomerkade en pakken we uit met voorstellingen van beginnende en gerenommeerde makers op bijzondere locaties. Ook presenteren we dan nieuwe koffiesoorten uit Ethiopië en is er een theeproeverij.
Eind augustus, de kade wordt wakker uit zijn zomerslaap. Een perfect moment om onze deuren weer open te zetten. Tijd voor Zomerkade! Samen kijken, luisteren, lachen, denken, verwonderen, proeven, praten, eten, drinken. 

Tijdens de vierde editie van Zomerkade vind je voorstellingen met actuele thema's  op bijzondere locaties, zoals een schijnbaar romantische opera op verschillende plekken langs de kade. Een diepzinkend onderzoek naar een familiegeschiedenis, of de theaterhit Holy F, over feminisme met tekst van Simone van Saarloos.
Koop tickets voor de voorstellingen
Schuif vervolgens aan bij de Bistro Gourmand van KookstudioMix  (Menu Complet €21,50 | Entrée €5,50 | Plat €14,50 | Dessert €4,50). Chefkok Crista Hammel kookt alle festivaldagen een driegangenmenu uit haar lievelingscuisine: de Franse. Denk bijvoorbeeld aan roulleau de poisson, crêpes en soep met pistou. Op zondag is er ook lunch.
Reserveer voor de Bistro Gourmand
Verder kun je meedoen aan de koffieproeverij met  nieuwe Ethiopische koffiesoorten die Ian selecteerde na zijn reis en organiseren we een speciale groene theeproeverij.
Groene Theeproeverij tijdens Zomerkade | za. 31-08-2019 om 14:00
Groene Theeproeverij tijdens Zomerkade | za. 31-08-2019 om 14:00
€2.50
Reserveer
Koffieproeverij tijdens Zomerkade | zo. 01-09-2019 om 11:00
Koffieproeverij tijdens Zomerkade | zo. 01-09-2019 om 11:00
€2.50
Reserveer
Recept: Jasmijnparel Negroni
Thee hoef je niet alleen warm te drinken. Onze jasmijnparels zijn bijvoorbeeld perfect voor een 'infusion' met alcohol. Dat leidde tot onze nazomer-favoriet: de theegroni. Dat is een florale variant van een negroni: de iconische doch bitterzoete Italiaanse cocktail met gin, vermout en Campari.
They pour Evermore...
Bij Héroine Restaurant & Bar wordt de thee van Evermore niet alleen gebruikt om de verwarmende drank mee te zetten. Geniet nog even van je staycation met cocktails met Genmaicha infusion of Jasmijnparelsiroop. Kun je daarna wellicht ook nog aanschuiven voor het diner (waarbij ook regelmatig met thee wordt gewerkt).
Genmaicha
Genmaicha
€7.00
Japanse groene thee met gepofte rijst. Ook geschikt voor cold brews of je eigen infused Genmaicha Sour.
Bekijk
Jasmijn Parels BIO
Jasmijn Parels BIO
€7.00
Deze bekende Chinese jasmijnthee kun je ook goed gebruiken voor een Jasmijnparel Negroni.
Bekijk
#EnjoyEvermore
www.evermorethee.nl
@enjoyevermore
Evermore Thee - Koffie - Chocola
Coolhaven 158A
3024 AM Rotterdam

do - vr    10 – 17 uur
za - zo   10 – 16 uur with breakslow: breakfast & slow coffee/tea


 
You receive these e-mails because you have signed up for this list.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Evermore Thee - Koffie - Chocola · Coolhaven 158A · Rotterdam, Zuid-Holland 3024AM · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp