Copy

Topmuzikanten horen bij Evermore? Dat kan op donderdag 4 juli tijdens North Sea Round Town. Kom te weten wat Oolong is en waarom het drakenthee wordt genoemd. Vrijdag is er een bistrotafel en tijdens het laatste weekend van augustus is de vierde editie van Zomerkade!
North Sea Round Town met Trio Lievestro-Erker-Hueting
Op donderdag 4 juli 2019 om 20:00 uur treedt Trio Lievestro - Erker - Hueting op bij Evermore tijdens North Sea Round Town.

Bassist Stefan Lievestro speelde door de jaren heen met internationale artiesten als Gregory Porter en Dee Dee Bridgewater. Mete Erker is een van de meest originele saxofonisten van Nederland. Zijn expressieve spel wordt gekenmerkt door een combinatie van rauwe energie en lyriek. Drummer Jimmi Hueting mengt het jazzvocabulaire met onder meer beats uit de hiphop en drum-'n-bass.


Thea van Doorn zal tijdens het concert 'live' tekeningen maken. Zij exposeert haar jazztekeningen bij Evermore van 27 juni t/m 14 juli 2019.

Donderdag 4 juli 2019 | 20:00 uur | duur: circa 90 min. + pauze
Koop tickets
Wat is Oolong en wat maakt het zo'n bijzondere thee?
Oolong is een thee met een ravenrandje. De naam is afkomstig van het Chinese 'Wulong', wat zwarte draak betekent. Zwart kan zelfs letterlijk worden vertaald als kraai of raaf!

Oolongs zijn er in alle soorten en maten. Het is een half geoxideerde thee, dus dat betekent dat het hele scala tussen zwart en groen tot de oolong theesoorten gerekend kan worden. Wat de kenmerken van goede oolongs zijn kun je in dit artikel lezen.

Een recept voor zomerse ijsthee van oolong vind je ook in het artikel.
Lees meer over oolongs
Uncle Lin's 4 Seasons Taiwan Oolong
Uncle Lin's 4 Seasons Taiwan Oolong
€12.00
De 4 seasons variëteit wordt het hele jaar door geplukt, alsof het lente is.
Bekijk
Milk Oolong Alishan High Mountain Handpicked Single-Estate
Milk Oolong Alishan High Mountain Handpicked Single-Estate
€12.00
De Jin Xuan #12 cultivar geeft de thee zijn excentrieke boterachtige smaak (geen enkele toevoeging!).
Bekijk
Chin Shin Taiwan Oolong
Chin Shin Taiwan Oolong
€14.00
De cultivar Chin Shin geeft een florale, zijde-achtige oolong.
Bekijk
Dong Ding Formosa Oolong
Dong Ding Formosa Oolong
€10.00
'freezing peak oolong’ van de Dong Ding berg in Taiwan
Bekjk
Zet alvast in de agenda
Ook tijdens de vierde editie van Zomerkade is de Coolhaven weer het toneel van inspirerende voorstellingen, muziek en uitstekend eten en drinken. Zomerkade is het Fringe Festival van OT Rotterdam, KookstudioMix en Evermore. Bekijk hier alvast de eerste programmaonderdelen. Reserveren voor het diner? Dat kan via info@kookstudiomix.nl
28 juni: Coolhaven Bistrotafel
Raak in hogere (mediterrane) sferen tijdens de Coolhaven Bistrotafel met een Spaanse twist op vrijdag 28 juni. Zoals elke laatste vrijdag van de maand maakt Crista van KookstudioMix een driegangenmenu (of meer) voor €27,50 p.p. 18:30 uur inloop borrel bij Evermore, 19:30 uur aan tafel. Reserveren? Graag via info@kookstudiomix.nl of aan de bar bij Evermore.
They pour Evermore...
De Zure Bom is een kantine voor het goede leven. In een kas op het terrein waar voorheen Uit Je Eigen Stad zat serveren ze wisselende gerechten die aansluiten bij het seizoen, het aanbod en hoe de pet staat. Alsof je bij iemand thuis de keuken binnenloopt, gaat het meeste ook nog eens op vertrouwen. Er worden bewust géén cappuccino's of lattes geserveerd. Neem dus vooral ook een kop vers gemalen Evermore filterkoffie of thee uit de Samovar!
#EnjoyEvermore
www.evermorethee.nl
@enjoyevermore
Evermore Thee - Koffie - Chocola
Coolhaven 158A
3024 AM Rotterdam

do - vr    10 – 17 uur
za - zo   10 – 16 uur with breakslow: breakfast & slow coffee/tea


 
You receive these e-mails because you have signed up for this list.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Evermore Thee - Koffie - Chocola · Coolhaven 158A · Rotterdam, Zuid-Holland 3024AM · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp