Copy

Samen met KookstudioMix bieden we ieder weekend een uitgebreide Franse 3-gangenlunch aan in Petit Bistro Cool. We hebben een nieuwe bio-gecertificeerde koffie uit Mexico en alle theesoorten in de webshop krijgen een visuele smaakomschrijving en een geografische locatie.
Petit Bistro Cool: dit weekend met TienKookt
Vegan 3-gangenlunch in Petit Bistro Cool op 18 & 19 juli 2020

Op zaterdag 18 en zondag 19 juli 2020 verzorgt TienKookt een vegetarische Franse 3-gangenlunch op voldoende afstand in Petit Bistro Cool. Tineke de Lange van TienKookt werkte twaalf jaar in restaurant Zinc in het Scheepvaartkwartier en sinds 2017 ook in vegetarisch restaurant Herberg De Kop van ‘t Land in Dordrecht. 

Kies voor een heerlijk traditionele Franse uiensoep, dry aged biet in rode wijnjus (vegan, tenminste 3 weken gerijpt) of een plantaardige versie van de beroemde chocolademousse à la Zinc. Of wat dacht je van rookwortel met parelgort (zie foto)?

Je vindt Petit Bistro Cool in de ruimte achter Evermore en KookstudioMix aan de Coolhaven 158A, Rotterdam. Van harte welkom op 18 en 19 juli tussen 12.00-16.00. 

Reserveren? 
info@evermorethee.nl
Bekijk hier het wekelijks wisselende menu
Zuivere thee: meer info over locatie en smaak
Maakte je uit bovenstaande foto op dat dit een smaakomschrijving voor gerookte China Lapsang Souchong thee is? Dan werken de nieuwe smaakreferenties dus ook bij thee! Alle koffiesoorten hadden al langer smaakreferenties met onze proefnotitites, bij thee gaan we dat nu ook doen. Ook gaan we meer informatie geven over de exacte herkomst van de theesoort. Bij steeds meer theesoorten kun je nu op een kaart zien waar de thee werd geplukt.
Bekijk alle theesoorten
We wilden ook nog iets kwijt over dekoloniseren van thee, koffie en chocolade. Onze (on)bewuste woordkeuze verheerlijkt kolonialisme – en daarmee ook institutioneel racisme dat daaruit voortkwam. In een woordwijzer lichten we acht woorden en hun koloniale associaties uit die onder andere worden gebruikt in de thee-, koffie- en chocoladebranche. Het is een incomplete gids die uitnodigt om na te denken over de woorden die we gebruiken.
Woordkeuzes om thee, koffie en chocolade te dekoloniseren
Nieuw: Mexico Sierra Azul Smallholders Koffiebonen BIO
Mexico Sierra Azul Smallholders zijn biologisch gecertificeerde koffiebonen met de smaak van chocolade, marsepein en een afdronk als banaan. Circa 200 kleinschalige boeren van de Café Sierra Azul coöperatie in Chiapas oogstten de bonen.
Lees meer over Café Sierra Azul en de koffie
Onze tijdelijke openingstijden
Onze winkel en Petit Bistro Cool aan de Coolhaven zijn open op:

zaterdag 12:00 – 16:00
zondag 12:00 – 16:00


Bekijk de actuele openingstijden op onze website.
Misschien ook iets voor jou
Wekelijks verschijnen er nieuwe producten in onze webshop. Hier vind je een selectie van de nieuwigheden die onlangs zijn toegevoegd.
Bi Luo Chun Sanxia Taiwan Green 50g
Bi Luo Chun Sanxia Taiwan Green 50g
€8.00
Bekijk
Bottled Cold Drip Coffee 250 ml
Bottled Cold Drip Coffee 250 ml
€6.50
Bekijk
#EnjoyEvermore
www.evermorethee.nl
@enjoyevermore
Evermore Thee - Koffie - Chocola
Coolhaven 158A
3024 AM Rotterdam

Tijdelijke openingstijden:

za    12 – 16 uur
zo    12 – 16 uur
 
You receive these e-mails because you have signed up for our newsletters


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Evermore Thee - Koffie - Chocola · Coolhaven 158A · Rotterdam, Zuid-Holland 3024AM · USA

Email Marketing Powered by Mailchimp