Copy
Lær hvordan du kan gøre din hverdag nemmere med automatisk elektronisk fakturering...
Klik her for at se nyhedsbrevet i din browser

 

Saml alle dine e-faktura-aktiviteter i én løsning


Har du flere systemer, abonnementer og aftaler med forskellige udbydere af elektronisk fakturering?
Der er penge at spare ved at samle alle dine e-faktura-aktiviteter hos mySupply, og det giver samtidig et godt overblik over alle dine elektroniske dokumenter.

Du får den rette ekspertise, som sikrer dig en 100% digital proces og fuld integration til dine eksisterende systemer. Derudover opnår fuld digitalisering af dine forretningsprocesser, da vi er specialister i at integrere til alle udbredte ERP-og Workflow systemer.

Vi kan håndtere både indadgående og udadgående dokumenter, Digital Post, e- Boks og Mobile Pay samt mere end 80 forskellige dokumenttyper.

Hos os får du professionel rådgivning om elektronisk fakturering og integration, og vi er specialister i løsninger til elektronisk samhandel, NemHandel og PEPPOL, ligesom vi implementerer SAP indkøbs- og katalogløsninger.

Så uanset om skal udveksle dokumenter med danske eller udenlandske modtagere, kan du nøjes med én løsning, og du kan drage fordel af elektroniske indkøbsprocesser uanset om du er offentlig eller privat virksomhed.

Vi yder kyndig support og vejledning, så kontakt os allerede i dag for at høre mere om at samle alle dine aktiviteter ved os.

Send fakturaer med Mobile Pay

Mobile Pay Invoice er en fakturaløsning, hvor du kan sende fakturaer direkte til dine kunder.

Det kræver blot, at du har et mobilnummer at sende fakturaen til.

Kunden får sin regning digitalt og betaler nemt og enkelt, og du vil ofte få dine penge hurtigere.

Gennemgå dine aktiviteter med os


Vi har hjulpet mange virksomheder og organisationer med at digitalisere deres e-faktura-processer. Med udgangspunkt i VAX 360 og vores integrationseksperter, kan vi også hjælpe dig med at optimere processerne i din virksomhed.

Ring til Claus på 2249 1262 
eller send ham en e-mail >>

Vil du inspireres yderligere?
Se vores løsninger
Del på LinkedIn
Send til en ven
Website
Email
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2017 mySupply ApS, Alle rettigheder forbeholdes.