Copy
View this email in your browser

meer&deel: Doe met ons mee!

Na het gestaag doorwerken tijdens de zomer komen nu steeds meer facetten van ons project meer&deel op zijn plaats; we naderen dan ook het moment dat we de grond- en aanneem overeenkomst gaan tekenen in december. We merken echter dat ons pionierswerk niet klaar is. Daarom deze extra nieuwsbrief met een update en een uitnodiging.

HoCoSto verwarming en koeling

We hebben in de vorige nieuwsbrief van oktober jl. verteld over het innovatieve ‘Hot Cold Storage’ systeem en onze keuze voor deze duurzame oplossing. Wist je dat we op zoek zijn naar investeerders om via de binnenkort op te richten Vereniging van Eigenaars het HoCoSto systeem mede mogelijk te maken? 
 

Als je samen met ons óók groen wil investeren dan is dit je kans!

Op maandag 29 november is er een online info-avond over dit onderwerp.
Belangstelling? meld je aan via
communicatie@meerendeel.nl 

 Het principe van HoCoSto

Update verkoopprijzen

Nu de aannemer ons Definitieve Ontwerp helemaal heeft doorgerekend en de gestegen grondstofprijzen heeft meegenomen in de verkoopprijzen staan we voor een grote uitdaging. We willen de prijsstijgingen van alle woningen/appartementen binnen de perken houden en daar werken we deze weken hard aan.

De prijzen vallen nu - zonder nog door te voeren bezuinigingen - binnen een range van € 267.000,- (appartement aF Studio) tot € 587.000,- (appartement C met kap, en lift). Met de besparingen zullen we naar verwachting uitkomen op een range van ruim € 255.000,- tot € 564,.000,-.

Zodra we de prijzen van alle woningen en appartementen hebben vastgesteld, zullen we deze presenteren op de website. 

Beschikbaarheid grondgebonden woning type D

Door verschuivingen binnen de huidige groep meer&delers is de grootste woning opnieuw beschikbaar gekomen. De te verwachten verkoopprijs zal ongeveer € 505.343, - incl. btw zijn. Daarbij is ook voor € 23.961,- het warmte-koude systeem HoCoSto inbegrepen.grondgebonden D is de woning het dichtst bij het trappenhuis

Mogelijk komen nog andere woningen / appartementen beschikbaar

 

Afgelopen periode zijn we hard bezig geweest om de definitieve prijzen te reduceren zodat alle meer&delers in het project kunnen blijven. Daarbij hebben meer&delers ook nog de mogelijkheid onderling van woningtype te ruilen. Binnenkort weten we weer met zekerheid welke type woningen/appartementen weer beschikbaar komen.


Sta je op de reservelijst of wil je daar op komen? Dan is het interessant om bijgepraat te worden op een meet&greet.

Meet&greet

 

Wij vinden het fijn om jullie te ontmoeten en informatie te geven over de vorderingen van ons project. Na het bijwonen van een meet&greet kun je instappen of op de reservelijst komen. Je bent van harte welkom!

Op maandag 29 november organiseren we de online meeting. Tevens leggen we de stappen uit om in te schrijven voor een beschikbare woning of appartement. Ook wordt de procedure om op de reservelijst te komen uitgelegd. Er is voldoende ruimte om vragen te  stellen.

Je kunt je hier aanmelden voor de meet&greet

Zoals gewoonlijk is er daarnaast altijd een gelegenheid voor een live ontmoeting met enkele meer&delers.
 

We hopen jullie snel online te ontmoeten en wellicht ook tijdens een winterwandeling!
 

www.meerendeel.nl

Facebook
Website
Copyright © 2021 meer&deel, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp